Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

kaylin 

všechny recenze uživatele

S pátým dílem už se mi ty postavy prostě dostaly do povědomí a docela rád jsem se s nimi znovu setkal. Moose je prostě frajer a Andie mě dostává. Jasně, že ten příběh je blbej, ale ty taneční čísla - a kvůli nim je to točené - jsou prostě geniální. To finále je neskutečné, a i když je jasné, že na to mají hodně zkoušek a pokusů, ta synchronizace je úchvatná. Jestli bude šestý film, tak se i docela těším. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu pátý díl Step Up. Proč jsem na to šla do kina? Protože mám zkrátka ráda tanec a hudbu na filmovém plátně. Žádný jiný důvod nemám. Příběh o ničem jako vždycky. Tanec naopak super, ale je škoda, že kvalit trojky už to nedosahuje, ale to jsem stejně čekala. Je fajn, že se vrátila postava ze dvojky, Andie (Briana Evigan), její mužský protějšek mi ale nějak zvlášť sympatický nebyl, ostatně stejně tak v předchozím dílu, kde taky hrál hlavní postavu. Vše ale dokonale vyvažuje Moose jako moje nejoblíbenější postava celé téhle Step Up série. Bez něho to zkrátka nějak není ono. Takže ať už to jinak krom toho tance nebylo nic extra, dokud tam byl Moose, byla jsem spokojená. Pěkný byl ještě konec, který nám vyjevil onu "zásadní" myšlenku - nejde o výhru ale o tanec, a tanec dokáže všechny sjednotit (ano ano, je to hrozné klišé, ale naštěstí to na konci působilo docela pěkně - lepší než klasický konec, že prostě vyhrála ta taneční skupina, do které patří hlavní postavy). ~(3,3)~ ()

Reklama

gegina31 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo naposled, co jsem se dívala na nějaký film o taneční skupině. Opravdu mu tam řekl " pojď, rozdáme si to na parketě"??? Kdyby si tam alespoň rozbili hubu, tak bych jim možná dala tu jednu hvězdičku. Celý průběh filmu jsem se musela smát, ale bohužel ten film určený k smíchu nebyl. Na první díl se alespoň dalo koukat kvůli hudbě a taky to bylo něco jiného. Divím se, že jsem to vydržela až do konce. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nejhorší taneční film co jsem viděl a jednoznačně nejhorší díl ze série Let´s Dance. Všechno zkrátka špatně - hudba, postavy, děj, prostředí a ani na taneční choreografie se nedalo spoléhat. V předchozích dílech to alespoň choreografie zahraňovaly, tady ale ne. V neposlední řadě spousta klišé, na to už jsem si ale u Let´s Dance zvykl. Pouze 2 hvězdy. 45% (with J.) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak už by ale stačilo, ne? Příběh jak přes kopírák, že jsem to pomalu chtěl vypnout hned po pár minutách. Herci nic moc, zachraňoval to pouze Moose (Adam G. Sevani) a ta číča z telky (Izabella Miko). Tentokráte to bohužel nezachraňovala ani taneční choreografie a battly všeobecně - ty byly hodně hodně slabé. Byl bych rád, kdyby to už od Let's Dance bylo "All". ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama