Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh čtyř bývalých trestanců, kteří cestují do Říma, aby se pokusili unést papeže. Mají v úmyslu účtovat si výkupné ve výši, "jeden dolar za každého katolíka na světě". (Karlos80)

Diskuze

Javad

Javad (hodnocení, recenze)

Karlos80

Na internete... pošlem do pošty... inak ten film je podľa mňa strašná amatérska chujovina, ale ten námet je tak bizarný, že sa to oplatí vidieť :)

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Javad

to je k mání, zrovna nedávno sem to viděl prodávat na ebay asi za 500 kč v přepočtu i s poštovným. jinak plakát k týhle raritě stojí běžně kolem 3000 kč v přepočtu! Ptal jsem se někdy ke konci roku DFCS kde to viděl, že to nemůžu nikde najít, že to snad nevyšlo, a on mi dával odkaz právě na tyhle stránky, že to má právě odtamtud.

Uživatel Karlos80 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Karlos80 smazal svůj příspěvek.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

to vůbec netuším, možná že to chystali vydat, ale sešlo z toho, nebo je tam nějaké veliké zpoždění, já s vydáním dvd v dohledné době tedy spíše nepočítám, poté co sem si přečetl nějaké info o fimu. Těch pár lidí co to na imdb vidělo a napsalo k tomu recenzi, to viděli někde v menších kultovních kinech v USA, např. na půlnoční projekci v New Beverly a v Rochesteru v New Yorku, a mluví o filmu docela v superlativech. Asi to sice nebude tak dobrý a divoký jako ta 70's grind Mitchellova prvotina "Massacre Mafia Style", ale vypadá to téměř neuvěřitelně, a ze zvědavosti bych to strašně moc rád viděl. Víc info na imdb v diskuzi k filmu.

Film byl původně natočen v roce 1976, ale zůstal nedokončen až do roku 2009/10.

Filmové negativy a nedokončené části pracovních kopií byly objeveny v Mitchellově garáži několik let po jeho smrti.

Tak sem zjistil že poprvé to bylo vydáno v roce 2010 americkým kultovním distr. Grindhouse Releasing.

na příspěvěk reagoval Javad

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

Moc bych tohle grindko chtěl vidět, ale nikdo to nemá a nikde to není...

na příspěvěk reagoval Javad

Reklama

Reklama