Reklama

Reklama

Jak si přeješ

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Hororový příběh o tom, že pokud někomu přejeme něco zlého, může se to obrátit proti nám samotným. (korbitch22)

Videa (1)

Celý film

Recenze (48)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mi nebylo někoho tak líto, jako Segrestora, když jsem si přečetl jeho komentář. Když si tohle Jakub přečetl, ještě dlouho se mu smál. V tom bytě nežije, takže tím ho urazit nemůže. Jestli si dělá legraci z toho, co nosí na sobě nebo jestli se tam objevila nějaká tělnatá paní?? Tvl, tak upřímně mi ještě nikoho líto nebylo. O snímku neřekl jediné slovo, jen zmínil naprostý hovna, který se scénářem, provedením či zvukem vůbec nesouvisí. Tohle by totiž neřešil ani průměrně inteligentní gibon. Já jsem vážně v šoku, jak může být v dnešní době někdo tak ubohý a směšný. Ubožák. SerešMor, tvůj komentrář nikdo nerozebíral, protože je to kupa hoven. Stejně jako tvá zbytečná existence. ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

No teda, to jsou mi věci. Kdybych nevyužil svých brilantních lustrátorských superschopností a nerozklikl si profil moji oblíbenkyně, nad jejímiž komentáři latentně masturbuji, vůbec bych netušil, co za zbraň hromadného ničení se tady přede mnou ukrývá. Že se jedná o opus, za jehož shlédnutí by vám měli autoři královsky platit, to je jasná páka. Ale co mě pobavilo víc, než tato zbytečná trapárna, je bezpochyby jeden z tvůrců, který si tu vesele rozhazuje hvězdama a infantilně se rozčiluje nad tím, že si to hovno, na kterém se beztrestně spolupodílel, lidi nadšeně nerozmazávají po ksichtech. Už včera jsem se podivoval nad faktem, že zde profil tvůrce mohou mít nejrůznější formy života. No nic, asi se začnu chovat jak mentál a začnu natáčet tříhodinový stopáže se záběrem na spáru v podlaze, nebo prostě cokoliv nápaditějšího a napínavějšího, abych se tu taky mohl pyšnit se svými velevýtvory a pak ještě sám sobě napíšu pateticky chvástavou biografii. Původně jsem nechtěl hodnotit, neb postiženým bychom se neměli posmívat, ale za tu uslintanou exhibici tam bez politování sázím odpad! a posílám košťátko, lopatku, násadu od mopu a jiné pomůcky pro anální penetraci a následné uvolnění semene v oblasti údajného mozku, pánové. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si řekl sám k sobě : Chceš vidět opravdovou píčovinu????? JAK SI PŘEJEŠ!!!!! Tak jsem si pustil toto dílko od nepochopeného režisérského talentu pana Korbiče a už chápu proč je nepochopený. Já to totiž taky nepochopil, asi proto, že na tom nebylo co chápat. Pěkný cvičení z kamerou jakých jsem viděl stovky. Takže já se k tomu nebudu vyjadřovat. Já jenom pozdravím pana režiséra a potvrdím svoji demenci dalším komentářem. Zdravím rovněž pana mačetu líp než on bych to z takovým smyslem pro detaily popsat nedokázal a tudíž je zbytečné něco dodávat, tedy až na moje konečné hodnocení.0% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Přátelé, vždyť to není tak hrozný. Viděl bych to na takovou kombinaci The Box a Nenávisti. No, jistě, je to amatéřina, trochu se mi to zdá i jako odfláknutý. Připadá mi, že filmeček musel vzniknout za strašně krátkou dobu. Určitě by se i v té minutě dalo víc pohrát. Na konci je celkem sympatická hudba. Objektivně to asi na ty tři hvězdy není, ale určitě si to zaslouží trochu povzbuzení do budoucna. Třeba někdy vznikne opravdu něco, co bude mít delší stopáž, bude to víc originální a víc to zaujme. Uvidíme. ()

Reklama

Reklama