Reklama

Reklama

Lulu sama sebou

Trailer

Obsahy(1)

Po zpackaném pracovním pohovoru se Lulu rozhodne, že se nevrátí domů a nechá manžela i jejich tři děti na holičkách. Nic z toho dopředu neplánovala, všechno se seběhlo docela jednoduše. Chce si pro sebe jen ukrást pár dní volna, které stráví sama, na pobřeží, s lehkou hlavou a odhodláním užít si tyhle vzácné chvíle naplno a bez pocitu viny. Cestu jí zkříží tři různí lidé, kteří se, stejně jako ona, ocitli na okraji světa – zvláštní chlapík, o něhož se starají jeho bratři, k smrti znuděná stařena a zaměstnankyně, kterou obtěžuje šéf... Díky těmto zásadním setkáním si Lulu znovu připomene jednu starou známou, kterou už léta neviděla - sebe samu. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

emma53 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, takový obyčejný polozapomenutý filmek, asi to nedám, jdu dál. Ale já jsem ráda, že jsem ho nepřešla, protože člověk se občas ocitne v situaci jako LuLu, kdyby nejraději se vším seknul a šel, nebo jel někam daleko, neznámo kam a přemýšlel třeba jen o nesmrtelnosti brouka. Tohle jsou ty malé velké filmy o obyčejných lidech jako je Lulu, bábrlinka a další obyčejní človíčkové v tomhle příběhu. Lulu drž se, věř, že jsem Ti fandila a i když se žádný zázrak nekonal jako třeba v Pretty Woman, tak i tenhle několikadenní zážitek bylo možná právě to, co jsi v dané situaci zrovna tolik potřebovala. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hezky vyprávěný, ale posmutnělý příběh z Francie, který zaujme pro mě neznámými herci v hlavních rolích, ale i postavami, které jsou neskutečně sympatické. A to i proto, že Lulu v závanu zoufalství udělá pár chyb. Ale i o tom je život. Stejně tak, jako i o tom, že je třeba občas vypadnout ze stereotypně zajeté reality života, která je cokoliv, jen ne ideální, do něčeho naprosto nepřirozeného, neobvyklého a zvláštního. Setkání Lulu s babičkou je možná dost netypické, ale na druhou stranu si nemyslím, že by nebylo nereálné. I tahle lidskost mi ale v tomto filmu spolu s Lulu udělala velkou radost. ()

Reklama

dogma97 

všechny recenze uživatele

Ženský režijní rukopis mi většinou nevadí (možná jen u přehnaně feministické agitace), tady se ale spojil s jakýmsi amatérismem ve scénáři i v režii, a výsledkem je nevzhledné tupoučké dítě. Btw ani výběr hlavní představitelky nebyl příliš šťastný - má problém s vyjádřením emocí mimikou, spíš než bezradnou matku tří dětí mi připomíná sebevražednou atentátnici. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama