Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie chce pomstít svého otce, který byl neprávem uvězněn za krádež diamantů. Dá dohromady tým, s jehož pomocí touží ukrást právě ty diamanty, které dostaly jeho otce za mříže, a usvědčit tak pravého zločince. Jediným způsobem, jak se k nim dostat, je účast na světové taneční soutěži. (Dementra)

Zajímavosti (4)

  • Když přijede tým Diamons do Dubaje a Charlie (Shahrukh Khan) vystoupí z taxíku, má na očích sluneční brýle. Než si je sundá, je v jejich odrazu vidět kamera i s kameramanem. (Stupet)
  • Spoiler: Když je finále mistrovství světa v tanci, týmu Indie hraje hudba přesně tak, jak potřebují. Najdříve pro tanec Mohinni, později pro tanec Mohinni (Deepika Padukone) se zbytkem týmu bez Charlieho (Shah Rukh Khan) a nakonec hudba pro nástup Charlieho a pro tanec celého týmu. Což je nesmysl, protože tým měl původně nastupovat celý a hudba je vždy dopředu připravena. (Stupet)
  • Spoiler: Když se Charlie (Shah Rukh Khan) a Tammy (Boman Irani) dobývají do Shalimaru, tak Charlie má rukavice, ze kterých mu ale koukají prsty. Takže když otevírá dveře Shalimaru a později vyťukává na skleněný sejf heslo, zanechal by své otisky. Přestože je i hned podezření na Groovera (Jackie Shroff), jistě by policie celou krádež prošetřovala, a tím by zjistila, že v sejfu byl ještě někdo jiný, než právě Groover. (Stupet)

Reklama

Reklama