Reklama

Reklama

Až na doraz

(festivalový název)
  • Jižní Korea Kkeutkkaji ganda (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zdá sa, že detektív Ko Gun-su (Sun-kyun Lee) nemá zrovna šťastný deň. Práve mu zomrela matka, jeho oddelenie vrážd vyšetrujú z vnútorných záležitostí kvôli bratiu úplatkov od miestnych podnikateľov a na ceste na pohreb, uprostred noci, zrazí svojim automobilom chlapa, ktorý ostane bezvládne ležať v kaluži krvi. Telo muža sa mu podarí ukryť, rovnako ako stopy po autonehode, avšak jedného dňa obrží anonymný telefonát od záhadnej osoby, ktorá celú situáciu údajne pozorovala, a vyhráža sa mu, že všetko nahlási... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (54)

Tsukikage 

všechny recenze uživatele

Prakticky nemám, co bych filmu vytkl. Jasně není to velkofilm, ale všechny komponenty zapadly. Geniální konec. To co se mi ale hlavně líbilo, je jisté opuštění tradičních filmových klišé, nenašel jsem ani jedno. Dobrá akce. Herci hráli taky skvěle, téměř reálně, minimálně vtipně. Doporučuji další asijský film s policejní tématikou o dost teda slabší než oba Zátahy, ale ty jsou naprosto geniální celou dobu. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jsou dny, kdy by člověk zůstal raději celý den v posteli a koukal na filmy. Stejně to měl udělat detektiv Go, protože tenhle jeho den stál vážně za to. Všechno se mu zhroutilo, ožralej způsobil nehodu, začali ho vydírat, musel zastírat před svými kolegy atp. Prostě thriller nabitý od začátku do konce, tvorba z Jižní Koree mě překvapuje čím dál tím častěji. I když mají ještě spoustu rezerv na západní produkci, tohle se mi dost líbilo! ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Go byl maximálně vyděšenej a není divu, polda a taková tragédie. Co s tím, jak se zachovat, co dělat, když je v tom namočeno víc než jen nehoda na silnici ? Postupně gradující krimoška, kde si nelze neuvědomit jihokorejské předložení, okořeněné černým humorem, ale já se fakt nenudila ani minutu a konec byl už jen prima tečkou, uffff, taky by mě to vyrazilo dech. Také mě udivuje tak nízké hodnocení, takže si to ještě v duchu projedu a možná jednu hvězdu přihodím. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Paráádní oddechova.. Čekal sem něco úplně jinýho, ale to je jedno, byl sem mile překvapen i tak. Vlastně sem dostal takovou fajn detektivku, která je do poloviny výbornou a neuvěřitelně morbidní a plná černého humoru, ale druhá polovina se již vyústí ve více drsné thrillerové drama. Hlaní hrdina je fakt sympaťák a co všechno si musí prožít je fakt "SMůLA", na druhou stranu to není žádný beránek a hodně se vyzná, takže se umí i účinně brát ... Moc fajn film, doporučuju všem milovníkům pohodové Asie (...a té je hodně málo :-D ). ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy to byla docela i prdel, ale většinu času se jedná o hodně zajímavě napsaný akční thriller, který díky jediné haluzi nastartuje eskapádu průserů, které ale jenom čekaly na to, aby se staly. Rákosníci opět dokazují, že dobré scénáře jim jdou a že se nebojí se svými postavami pořádně zametat. 85% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno