Reklama

Reklama

Fed Up

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

wick 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument...ne o Amících, ale faktech a o potravinářské mafii, která má skvělý marketing, využívá důvěřivosti a lhostejnosti odborníků na výživu, a korupce stejně v US jako tady. Zdejší komentáře o hloupých Američanech jsou zcela mimo, protože u nás je to úplně stejné, většinu Čechů je obézních, kupují daleko horší "zdravou Ramu" místo údajně nezdravého másla , kaloricky a množstvím cukru horší "přírodní" ochucenou minerálku místo koly a skočí na lep každé reklamě v televizi. Stačí se podívat lidem do nákupních košíků v chemických supermarketech. Ti, co tady kritizují dokument, ať se podívají nejdříve na svůj jídelníček a do svých ledniček. ()

universal 

všechny recenze uživatele

Konečně pravdivé a nezkreslené informace o umělých potravinách s vysoce koncentrovaným cukrem. A že je to i u nás, na to vemte jed. Vše co vyrábí Mondelez se nadá jíst, umělé tuky většinou s palmovým olejem, vše přeslazené a bez původních pravých surovin. Arašídy pryč, chemická příchuť stačí. Naštěstí ještě dost lidí vaří a oproti USA máme výbornou předškolní a školní kuchyni. Není to sice, jak ve Francii, ale díky za to. Tenhle dokument bych promítal školákům dvakrát do měsíce, opravdu mi bylo líto těch malých obézních dětí a jejich nekončícího boje za shození pár kil. A vzkaz dospělákům: přestaňte lemtat pivo, v každém půllitru jsou v přepočtu 5 kostků cukru. 9/10 Stop sacharidům. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý, i když mám pocit, že moc útočný dokument o tom, že Amerika je tlustá a všimla si toho až po padesáti letech. Myslím, že tu ale může najít inspiraci v podstatě každý, kde se snaží zhubnout, protože díky globalizaci už tu jíme stejné šmejdy jako ti za Velkou louží. Rozhodně stojí za to se na tohle podívat. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Cukor je smrť alebo nepindaj na Ameriku, že je tučná, ale sleduje čo dáš do úst aj tu v Europe. [priklad: spoločnosť lidl predáva detske piskoty so zložením: muka, vajcia, cukor. Nachvilu zmiznu z trhu, pridu s novym a krajsim obalom ale ich zlozenie je po novom muka, vajcia, glukozo-fruktozovy sirup]. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Náš profesor na vysokém říkal, že když jedete do USA tak první co vás udeří do očí jsou nápadně tlustí lidé. Tlustí policajti...Ale to není jediný důvod, proč jsou Amíci zbytku světa pro smích, jak třeba ukázaly oba díly Borata. Na pláži vám tam vynadají, že jste "nahoře bez", protože zbytky původních bílých obyvatel (když nepočítám ty "rudé" před nimi ) s protestantskou tradicí ještě dodržují tradice a večer v baru nad pláží tancuje nahá tanečnice u tyče. Dokument nejdříve popisuje neutěšený stav a pak "mluvící hlavy" navrhují řešení. Nyní se to trochu překlápí do druhého extrému, že vám na talíř dají kus mrkve. V lepším případě jogurty, brokolice a cizrna. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama