Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaké to je vyhrát závod s vědomím, že jste ztratili lásku? V době letních prázdnin trénuje patnáctiletý Sieger v barvách nového atletického týmu pro národní mistrovství ve štafetě. Setkání se zvláštním a nepředvídatelným Marcem v něm vzbudí pocity, které přesahují hranice běžného přátelství. Když Marc jeho city opětuje, Sieger se ocitá v osamělém zápase se sebou samým. A mistrovství se blíží... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Jak už jsme si u západní produkce zvykli, na televizní snímek se jedná o řemeslně velmi kvalitní podívanou. Po dějové stránce se však nejedná o bůhví co. Spojení GLBT a sportovní tématiky není nic nového a v tomto případě působí i nepříjemně vyčpěle. Na druhé straně zde ona sportovní vsuvka neukazuje svou drsnou stránku, jak je zvykem, ale spíše zde funguje jako odrazový můstek pro vznikající vztah. V rámci malého družstva, které se soustředí na rozvoj týmovosti, to mohlo působit logicky a uvěřitelně. Nicméně postavy neprochází žádným vývojem a veškeré události jsou tak spíše dílem náhody. Ve svém minimalismu je to velmi příjemné, nicméně přílišná nucenost celou tuhle snahu o komorní romantiku stahuje rychle dolů. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Obyčejný film o (ne)obyčejných věcech. Příběh je sice na můj vkus až příliš nekomplikovaný, občas zbytečně prvoplánový, ale na druhou stranu nabízí poměrně zajímavé záběry a okamžiky mrazivě erotického jiskření mezi dvěma dospívajícími chlapci. Scéna s trampolínou je mimořádně působivým odkazem tohoto holandského televizního filmu. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jedno z těch nejlepších gay dramat, které jsem měl tu možnost doposud vidět. Příběh je vystavěn jednoduše, bez jakýchkoliv odboček, což je velice osvěžující a člověk si u sledování příjemně odpočne. Docela mě překvapuje, že film, který byl točen pouze pro televizi, má tak výborně zpracovanou kameru a scénář. Tohle mohlo klidně jít do kin a myslím, že by to rozhodně nebyl propadák. Ale jak znám náročného diváka, určitě by si na tom našel miliony chyb a neocenil by tu jednoduchost a příjemnou atmosféru, která z filmu přímo sálá. Takže je vlastně dobře, že film nenápadně odpočívá v pozadí a kdo bude po podobném filmu toužit, jistě si ho najde a bude spokojen. Už chápu všechny ty ceny, které tento film získal na Zlinfestu 2014. Všechny jsou rozhodně zasloužené a já se k filmu ve volných chvílích mile rád vrátím. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Co je špatného na tom být gay? V dnešní době je nejtěžší outing. Je to nekonečný boj se sebou samým. Strach z odsouzení čemu sami nemůžeme poručit. Nádherný příběh o sebepoznání. Dojal mě natolik, že jsem nemohla dát jinak než 5/5. Zvláštní na tom je, že vždy si vašich pocitů a myšlenek všimne jen nejbližší osoba, což bývá nejlepší přítel, se kterým se znáte mnoho let, a přesto vás na toto téma nikdy neosloví a dává vám dostatečný prostor k vyjádření svých citů až na to budete sami připraveni, přesně jak to bylo znázorněno v tomto filmu. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Šedá kópia, schématický príbeh, bezvýznamný hrdina - zkrátka realistický príbeh o živote. Týmto jednoduchým a výstižným výrokom G. Lauba sa dá úplne presne popísať aj tento film. Obyčajný námet, obyčajné spracovanie proste nič veľkolepé ani zaujímavé sa v ňom nedeje, napriek tomu ma dokázal zaujať viac ako niekoľkomiliónový nákladný vizuálny trhák. Jemný príbeh dvoch mladých ľudí, ktorý sa učia byť samými sebou, plný nenápadných krásnych momentov s pekným vykreslením postáv. Úprimne sa priznám, že pri piesni "You are my sunshine" som sa okrem hlavného hrdinu zamilovala aj ja...do tohto filmu. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama