Reklama

Reklama

Hole - Celebrity Skin

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1998, 3 min

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Celebrity Skin" je úvodná, v poradí prvá skladba z tretieho radového, štúdiového albumu americkej hudobnej skupiny Hole. Album nesie rovnaké meno ako tento song. Vyšiel ôsmeho septembra roku 1998 pod značkou vydavateľstva DGC Records. Je to jediný album tejto kalifornskej alternative rock grunge formácie, ktorý mám napočúvaný. Ku skladbe "Celebrity Skin" bol natočený oficiálny videoklip. Režírovala ho Nancy Bardawilová. Táto pieseň bola použitá vo viacerých filmoch a videohrách. *** ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Když bych vydržel hudbu Courtney Love, řekl bych si, že asi je čas zavolat sanitku a zřízenci se nechat dopravit do neútulné, vypolstrované místnosti bez klik a oken. Zde by mohla posloužit hudba této odporné pozitury jako nějaká forma terapie, kdy pomalu praská hlava, čurák a člověk se rozpadá. Ani Kurt mě nedá dohromady. Její manžel měl své mouchy, ale nevršil odpadní hudbu jako jeho choť. Courtney a její hudba mě nebaví. To není ani hudba. Vyfetovaná piča na mě tři minuty nemelodicky ječí. Proboha, kdyby byla alespoň z jednoho procenta hezká. Když si projdu její kariéru, nenajdu ani jednu pozoruhodnou píseň. Všechno je takové nedodělané, bez nápadu, nic to se mnou nedělá, a to jde o rockovou muziku! Úplně nejhorší, když hudba začne nudit. Courtney Love je nejoplzlejší zpěvačka všech dob. Už se nedivím, že se někdo může zastřelit, když ji vidí. Hrát a zpívat by neměla. Právě jsem jí vystavil doživotní stopku. Jaký je tenhle song? Nijaký. Nebavil mě. Jestli nějaké kvality měl, to už nezjistíme. Rockerkám se budu vyhýbat. Mají dokonale odpuzující účinek. 0% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ono pri pohľade na tento videoklip, si musí každý ( mužský hetero ) divák uvedomiť, že Courtney mala niečo do seba. Je mi ľúto, že píšem v minulom čase. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Toto je jediná pesnička ktorú znesiem od tej prechlastanej feťandy. Sa to ani nezdá, ale už je to sedemnásť rokov. ()

Reklama

Reklama