Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

BANG! Dokonali a jde to i bez toho otravneho netopejra. B) Logika, ze kdyz se tentokrat kope za zaporaky " za vrahy", bez trochu te krve to nepujde. :) Dokonce jsem se pristihnul i u toho ze jsem jim sem tam fandil. Jako ze ja normalne jinak psichopatum nefandim. :)) Zraloka mi bylo i celkem lito. :] Skoda kdyz preskocila za ledova jiskra. Uprimne frostka a Zralok to jejich chvilkovy milostny schadnutim celou tu napjatou atmosferu jeste poradne nahzavilo ze uz jse skoro cekal ze si to tam jeste nekde v koute rozdaj. :D Tipicke HQ chovani mne ani moc neprekvapilo a spidu a klokana uz jsem odepisoval rovnou dobredu, nadruhou stranu DS jako kladanskeho pohodare z obcasnymi vrazednymi sklony jsem vazne necekal. ;)) Skoda jen ze se tvurci ani nesnazi moc mlzit a reseni zapletky tusite uz po 20 minutach filmu. Tedy ne nic takoveho toho tipickeho batmanovskeho detektivneni. Coz je mozna i dobre aspon clovek muze vypnout mozek a uzit si vsechnu tu akci jen bez premysleni o nejake logice. ;) Proc film videt? Luxusni konec jedne Batmanovske etudy... kdo by to byl cekal? A nebo kolikaty uz to vlastne je klon v poradi? B) Dle meho tento animak neni predvoj ochutnavky na chystanou mega vybijenou hesky po Kriptonsku. :)) Ale spis seqvel k druhehemu hernimu dilu Batman city of Arham.. coz by i v zaveru dost odpovidalo. :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol a zrejme ani nebudem priaznivcom kreslených animákov o hrdinských bojovníkoch s nadľudskými schopnosťami, ktorí zasvätili svoj život nekonečnej vojne so zlom. Komiksy sú však aj napriek tomu nepopierateľný fenomén, čo sa v posledných rokoch začalo čoraz výraznejšie prejavovať aj na plátnach kín. Netopierí muž v čiernom však na filmový pás prišiel oveľa skôr, než nastal boom všetkých Spidermanov, Hulkov, X-Menov a ďalších. Ak snímka veľmi získava na výbornom vykreslení psychológie postáv a uveriteľnosti pohnútok k ich činom, tak naopak menšej kritike musím podrobiť akčné scény. Hlavne momenty boja muža proti mužovi sú niekedy dosť neprehľadné a aj keď tvorcovia stavili na v súčasnosti veľmi obľúbenú tematiku orientálnych bojových umení, ich choreografia nepatrí práve k tým najpodarenejším. Batman: Assault on Arkham sa možno nestane najlepším animovaným filmom podľa komiksovej predlohy, ale rozhodne má kvality na to, aby sa o ňom ešte dlho hovorilo ako o jednom z najvydarenejších. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to rozjíždí docela dobře a jeden by si myslel, že z toho ještě bude pořádný animák, ale nápad ze "Saw" z úvodu je hodně rychle rozmělněn a z tohohle se stává jen něco jako "Thunderbolts" - myslím od Marvelu. Není to tak drsné, jak se to tváří, což je škoda, protože to mohlo být hodně zajímavé. Ale je to v důsledku jen standardní komiksový animák. A Batman zde vypadá skutečně příšerně. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Batmana žeru, ale tenhle psycho tým byl tak neuvěřitelně zábavnej, že jsem skoro fandil jim :-D Harley je prostě úžasně švihlá a ten Žraločák taky neměl chybu. Batman tu hraje vlastně až druhé housle jelikož velká část filmu je věnována právě padouchům, kteří se rozdělí do pidiskupinek kde někteří spolu vychází a někteří fakt ne. Užil jsem si srandu i akci a film hltal jako malej kluk. No a přítomnost Jokera byla už pomyslná třešnička na dortu. Každopádně chudák Batman protože zažil opravdu pernou noc a Robin se zrovna někde flákal takže to musel odmakat jako skoro vždy sám. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Suicide Squad: Assault on Arkham bol zrejme počas produkcie premenovaný na Batman: Assault on Arkham. Respektíve režisér si zle prečítal názov a až časom zistil, že točí film o Batmanovi. Čo vôbec nevadí, ten Batman je tam akosi navyše. Prepadovku som si slušne užíval, bohužiaľ mi tu dosť liezol na nervy Joker a dostal tu teda veľmi slušný priestor. Ak by som nemal problém s animáciou týchto DC animáčov, nemal by som problém ani s hodnotením. Skôr za štyri, ale predsa len Návrat temného rytiera ako celok je o priečku vyššie. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)
  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama