Reklama

Reklama

Bývalý tajný agent musí zachránit unesenou malou dívku ze spárů ruské mafie a mezinárodního obchodníka se zbraněmi. Je to ideální příležitost k vyrovnání starých účtů... (TV Prima)

Recenze (71)

akisha 

všechny recenze uživatele

EEEE! No fuj! Xmilden správně poznal v Seagalovi zapřený dvojče tučňáka Novotnýho, s touhle image už je Steven absolutně vyřízenej. Jeho pomačkaný ksicht obrostl hnusný vous a obleky teď nakupuje tam, kde Homer Simpson. V příběhu za čtvrťák pořeší nějaký to trauma ze zabití dítěte, povraždí gang Číňanovi a nabalí si sexy Rusku, a to navzdory tomu, že vypadá jak zkrachovalej domovník, kterýho opustila manželka, je impotentní a jeho nejlepší kámoš je proprděný TV křeslo. Po celou dobu nesundá z toho otylýho ksichtu svůj výraz totální pasivity a trousí strašný jednoslabičný hlášky. Co je nejlepší, skutečně z něj VŮBEC nejde strach, a to hlavně když vyhrožuje ostatním. Spíš z toho jde pocit, jako kdyby se každou chvíli měly rozrazit dveře, do pokoje vlítlo komando chlapců v bílých pláštích, co by vzali Stevena něžně pod paží a vysvětlili zmatenýmu Číňanovi, kterej ty jeho kvazi-kidy poslouchal, že "taťka Šmoula se jim na procházce zase ztratil, filuta jeden!" Tenhle "film" má jedinej klad, projede tam škodárna. Ale mám aspoň alibi, proč jsem na to čuměla - chtěl to vidět přítel. Za mě 0,5%. Stevene, Stevene, ty chlapče, běž s tímhle odpadem už do háje fakt. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Radím všem počkat si na závěrečnou scénu, už jsem skoro uvěřil, že tentokráte si Steven nevybral svou gáži v podobě osahávání krásné Rumunky, samozřemě stalo se. Steven je opět správně velkej a možná by se mohlo začít uvažovat o jeho startu v druhé Godzille. Těžko nazvat jeho výkon herectvím. V chystaném pokračování by prozměnu mohl spolupracovat se svým jednovaječným dvojčetem Petrem Novotným. Hvězdičku dávám jen opravdu za fakt, že jsem se více než půl filmu skvěle bavil hledáním nedostatků. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

I po dvaceti letech Seagal ještě pořád zvládá slušnou řezničinu. Kromě lámání končetin je začal i usekávat. Jo, je už starý, ne tak pohyblivý a dost mu pomáhá střih, ale ještě pořád dokáže protivníkům pořádně naložit. Na rok vzniku a narůstající averzi malověrných, kterou si proti sobě Štefan vyvolal, hodně slušný kousek. A nechybí ani závěrečná projekce Seagalova fetiše na prsa. To prostě musí být! 3.5* ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé odmlce jsem si naservírovala svého soukmenovce, alias mou krevní skupinu jak v pracovní, tak civilní sféře. Lacinost filmu byla znát z každého záběru či okamžiku, ale nevadilo mi to. Vadil mi dost plytký scénář, a normálně bych šla níž s hodnocením, ale Seagal je holt osvědčená a léty provětraná značka. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

V jakémsi východoevropském městečku nalézá policie zavražděné mafiány s vonnými tyčinkami a nápisy v čínštině. Otázka kdo je kosí, když je ve městě ubytovaný americký údržbář v koženém gestapáckém kabátu je zbytečná. Seagal tentokrát krom kosení gaunerů zachraňuje hezkou rumunskou sousedku, která pracuje jako barmanka v bordelu..... jeden z lepších Seagalových výplachů mozků posledních let. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Fim se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Vo vile počas bitky na nože Seagal (Alexander) ochromí protivníkovu pravú ruku, na čo je nútený používať už len ľavú. Napriek tomu v pár prestrihoch bojuje opätovne so zranenou rukou. (johnsnow)
  • Steven Seagal (Alexander) má vykúpiť od čínskeho bossa dievča za 300 tisíc amerických dolárov. Lenže z ruksaku vykladá eurové bankovky. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno