Reklama

Reklama

Bývalý tajný agent musí zachránit unesenou malou dívku ze spárů ruské mafie a mezinárodního obchodníka se zbraněmi. Je to ideální příležitost k vyrovnání starých účtů... (TV Prima)

Recenze (70)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Trojita Brada Sumo Seagal v dalsej ubohosti. Film je to ubohy, rezia amaterska, VoskovyMuz doteraz nic schopne nenatocil, herecke vykony mizerne alebo ziadne. Tych par subojov a prestreliek film nezachranilo. Film tymto padom navrhujem premenovat na Posledny Vykrik Hollywoodskych D-ckarov /Waxman + Seagal/. 0 % ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Tohle mne docela bavilo. Konečně lepší přehlednost v akci, soubojů je požehnaně, maj výtečnou choreografii a Seagal to nemá úplně na háku. Victor Webster je ještě lepší, jeho souboje maj pestrou choreografii, jsou brutální a nesmírně dynamické. Pár přestřelek potěší a krom těch dvou poldů se mi na to koukalo bez problému. Tohle mi ke spokojenosti stačí. 8/10 ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|35%| Tak tu máme další Seagalovku. Ale jako Seagalovka by se to už nazvat nedalo. Nebudu vysvětlovat, že se mi líbí i Seagalovky po roce 2000, to nemá cenu. Ale po roce 2009 se rázem vše zhoršilo. Keoni Waxman byl ze začátku dobrý režisér, ale nyní se už drží jen toho stejného. Nízký rozpočet, žádné nápady, obyčejná akce, nulový příběh a já nevím co. Navíc už předchozí film nebyl ani o Seagalovi, stejně jako tento. Nepřijde mi jeho postava nějak výrazná. Sice tu byl náznak na ty lepší Seagalovky. Měl tu meč, příběh ze začátku vypadal nadějně, ale ve výsledku je to opět slabý odvar. Akce je tu tak akorát, ikdyž místy se film nehorázně vlekl. Soubojů zde moc Seagal nemá a když už tak už tak jsou krátké a obyčejné - nejsou teda špatné, to ne - ale neoslní. Spíš mě celkem zaujaly souboje a bojové dovednosti Webstera. Neříkám, že to bylo úchvatně boží, ale dalo se na to hezky dívat - to byl možná důvod proč jsem se přiklonil k druhé hvězdě. Film nemá nějak výraznou chybu, jen je prostě dost nudný a není v něm jediný moment, který bych si nějak víc zapamatooval. Ty souboje s Websterem aspon za něco stáli teda. Začátek filmu není špatný, ikdyž obyčejný. No a finále, aspon nějaké to střílení se rozjede, fajn, ale úplný souboj - údajně, který jsem očekával, kdy se Seagal měl střetnout s Tzi Ma se nekonal, tak nic no. Seagalova postava mě teda nebavila. Na začátku se dovíme, že je Seagal Good manem, fajn. Vždy něco chytře prohlásí a hrdě jde. Hudba je dalším menšímm plusem - na béčkové poměry celkem šla. Jako, nechci aby to vypadalo, že jsem proti němu zaujatý. Jeho filmy do roku 2009 jsem bral. Ale Seagal se i po herecké stránce pokazil a jeho nový vzhled s bradkou tomu ještě víc ubližuje. Takže mi to je dost líto, že dávám tak slabé hodnocení. Jsem zvědav na další Waxmanovu pecku Absolution u které předpokládám, že bude ABSOLUTNÍ PECKA ! (Ironicky řečeno samozřejmě). Fakt nechci aby to vyopadalo, že Seagala urážím, ale měl by s herectvím seknout. Tot vše. Víc dodávat nemusím. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Takto chcete odísť? Nehanbíte sa? Vraždou dieťaťa?“ Voľné pokračovanie o rok staršieho Vykonávateľa. Obstojná a znesiteľné seagalovka je pozerateľná pre každého, kto sa snaží vyhnúť vyložene odpadovým seagalovkám (Zabijak Kondor) a zároveň je mu jasné, že doby Prepadnutia v Pacifiku sú navždy preč. V Nezastaviteľnom mužovi je dosť fajn akcie, je patrične drastická a krvavá, Seagal si tradične ide to svoje a je v tom v pohode a OK je aj scenár, ktorý asi (ale istý si tým nie som) Oscara nedostane, ale mne celkom vyhovuje táto Seagalova poloha (ochranca dieťa a ženy, pričom žena sa mu na konci pochopiteľne odvďačí nechráneným sexom). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame novu Seagalovku. Zmenilo sa nieco oproti jeho par poslednym videoblockusterom? Zacneme s kladmi. Seagal po dlhsej dobe nie je uplne k smiechu a vzbudzuje urcity respekt. Moze za to vhodnejsie zvolene oblecenie, zmysluplnejsie drzanie zbrani a hlavne tu ma Seagal celkom dost bitiek v ktorych vidno, ze sa ich zucastnil niekolkokrat aj sam velky majster aikida osobne. Ruky ma stale rychle a dokonca jedneho supera aj kopne. Este v lepsom svetle sa v bitkach predvedie pre mna uplne neznamy Victor Webster. Namet mi bol tiez sympaticky, takze z toho mohol vzniknut rutinny mierne podpriemerny akcny film. Lenze su tu aj zápory. Namet je ok, ale prevedenie zapletky je slabe. Pôsobi to dost roztahane s mnohymi hluchymi miestami. Hlavne dvojica policajtov je uplne zbytocna. Motivacie zaporakov nedavaju vzdy zmysel. Rozpocet bol taky nizky, ze lokacie pôsobia extremne odporne a akciu tvoria prakticky len bitky. Je tu jedna znesitelna prestrelka na zaciatku a jedna supertrapna prestrelka na konci. Takisto by si mohol Seagal odpustit vo svojich filmoch postelove hratky, ktore pôsobia dost uchylne. A ten novy image s briadkou je otrasny. Takze vysledkom je stale hlboko podriemerne videobecko, ktore je o nieco lepsie ako jeho posledne sracky len vdaka o trochu lepsie prevedenym bitkam. 3/10. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Vo vile počas bitky na nože Seagal (Alexander) ochromí protivníkovu pravú ruku, na čo je nútený používať už len ľavú. Napriek tomu v pár prestrihoch bojuje opätovne so zranenou rukou. (johnsnow)
  • Steven Seagal (Alexander) má vykúpiť od čínskeho bossa dievča za 300 tisíc amerických dolárov. Lenže z ruksaku vykladá eurové bankovky. (johnsnow)
  • Fim se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)

Reklama

Reklama