Reklama

Reklama

Snímek Muži, ženy a děti sleduje příběh skupiny středoškoláků a jejich rodičů, kteří se v době všudypřítomného internetu snaží zorientovat v měnících se vztazích, komunikaci, milostném životě i v tom, co si o sobě samých vlastně myslet. Film tematizuje sociální fenomény dneška, jako jsou videoherní kultura, anorexie, nevěra, honba za slávou a šíření nezákonného obsahu na internetu. Všechny postavy i jejich vztahy procházejí různými zkouškami a divákům se tak předestírá pestrá škála možností a cest, jimiž se lidé ve svých životech ubírají. Ať už jsou jejich zásadní rozhodnutí slibná nebo tragická, jedno je jisté - nikdo není v tomto roztodivném virtuálním světě imunní vůči obrovským sociálním změnám, které přicházejí díky neustálému používání telefonů, tabletů či počítačů. (HBO Europe)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (309)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Allison Dossová se zamilovala do Brandona Lendera v sedmé třídě. Jejím největším přáním bylo, aby první pusu dostala od něj. Brandon nevnímal zamilovanost Allison vůči němu, i když jednou mimoděk pronesl, že by ji ošukal, kdyby našel díru.“ Začátek byl krásně svěží, zábavný, měl nadhled a hlavně vypravěčku Emmu Thompson, která dodávala pronášeným informacím ještě vtipnější ráz. Nějakou dobu to tak pokračovalo a vypadalo na hodně povedenou tragikomedii, jenže pak se hlas vypravěčky začal pozvolna vytrácet, s ní také lehkost a postupně i zábavnost. Film byl čím dál víc vážnější a začal zabředávat do docela obyčejného, rutinního a nepříliš zvládnutého dramatu, konec byl už úplné klišé. Ve výsledku mi to tak vychází jenom na průměr, což je velká škoda. „Ta hra se myslím jmenuje Guild Wars.“ –„ To je jedna z nejhorších! Manželský pár v Číně hrál Guild Wars tak moc, že zanedbával své dítě, až umřelo z dehydratace.“ ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film,který je pro mě jeden z nejlepších v roce 2014.Film co ukazuje jak malicherné jsou naše problémy v rámci vesmíru a jak někdy přikládáme větší důležitost věcem než by si zasloužily.Pohled na dospívání dcery kde má matku co se jí snaží chránit tak vehementně až to způsobí víc škod než užitku.pak tu máme pár ,který žije už docela citelným stereotypem a jak to tak bývá tak po té sexuální stránce už to taky není ono a tak každý hledí uspokojení jinde a to ne vždy musí končit rozchodem.Příběh matky a dcery,která chce pod dohledem své mámy být slavná a tak když to nejde jinak tak vezmou společně fotoaparát a doma fotí a fotí a když to pro zviditelnění dají na internet tak se ukáže ,že to tak dobrý nápad nebyl.Parádní herecké výkony a po dlouhé době vážná a velice přirozená role pro Adama Sandlera a z Ansela Elgorta roste velký herec.Za mě celkově 90 % a pět hvězd. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úsměvná deprese. Reitman nabízí pohled do dnešního reálného i virtuálního světa, ve kterém, ač si to sami vlastně ani neuvědomujeme, nefunguje prakticky nic tak, jak by mělo fungovat - ať už se jedná o rodinu, sex, nebo samotnou, prostou mezilidskou komunikaci. A člověk se nemusí ani moc zamýšlet, aby mu dal za pravdu. Reitman opět zabodoval. 85% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Modrý hodnocení? Nebejt tý zpropadený evil mum Jennifer Garner, tak snad osobně uvažuju o plnym počtu. Jinak to totiž bylo znepokojivě detailní, místy i znepokojivě povědomý (první sex, ugh) a tak nějak znepokojivě... znepokojivý. Přitom s nadhledem, o jakym se Disconnect ani nezdálo. A s jednim bezkonkurenčnim "dickem" Emmy Thompson. :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pipiny, pre ktoré znamená zrušenie ich webu koniec sveta. Roztlieskavačky s IQ 38 milujúce debila, ktorý ani poriadne nevie, ako sa volajú a kvôli ktorému potratia. Psychopatické stalkerky vlastných dcér, alebo zvrátená pizda, ktorá svoju dospievajúcu dcéru propaguje do takej miery, že chýba už len kúsok od detskej pornografie. Ak by to nemalo Deana Norrisa, Adama Sandlera (ktorý síce vie byť v drámach aj lepší, ale je tu fajn), Ansela Elgorta, Kaitlyn Dever a snovú atmosféru, tak niekoho požiadam, aby mi vzduchovkou strelil do oka. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Jason Reitman mal pocit, že väčšina hrania je založená na skutočných reakciách na dané smsky, konverzácie či fotky, preto sa rozhodol, že nebude používať prázdne obrazovky bez obsahu. Produkčný tím preto vytvoril reálne vyzerajúce verzie populárnych webstránok, s ktorými mohli herci priamo interagovať. Reitman sa taktiež nechal počuť, že vytvorenie tohto digitálneho prostredia stálo takmer toľko, čo vytvorenie toho fyzického. (Real Tom Hardy)
  • Pracovný názov "Pale Blue Dot" vychádza z rovnomennej knihy z roku 1994 od Carla Sagana a taktiež z rovnomennej fotografie, ktorú v roku 1990 vytvorila kozmická sonda Voyager 1. Obe pevne súvisia s dejom filmu. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Reklama

Reklama