Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (591)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Moderní romantická pohádka s dechberoucí Blake Lively, jednoduše srozumitelným příběhem a s velmi zajímavou a po nějakém čase také originální rolí pro Harrisona Forda (že se jeho postava jmenuje Jones a je doktor, nechme stranou). Líbil se mi také představitel Fordovy "mladší verze" - přiznejte se, paní Ingruberová, jak to tenkrát bylo? ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola nádhera. Romantický žáner a hlavne z americkej produkcie síce určite nepatrí medzi moje najobľúbenejšie, ale z Age of Adaline som mal pocit, že by to nemuselo byť zlé a navyše to trochu ozvláštňuje aj ten doplnkový, prakticky až fantasy prvok so starnutím, kvôli čomu som tomu skúsil dať šancu a s výsledkom som teda mimoriadne spokojný. Dejovo to síce mohlo byť aj o niečo prepracovanejšie, občas som mal pocit, že sa tu toho vlastne ani až tak moc nedeje a pripomína to štandardnú žánrovku, ale má to úžasnú atmosféru, hlavne už rozbehová úvodná štvrťhodina si ma dokonalo podmanila, svojim štýlom mi propomenula niekoľko mojich obľúbených filmov a tak mi bolo jasné, že ma to bude veľmi baviť. K tomu je to perfektne natočené, tu som si vizuál nadmieru užíval, film sprevádza veľmi príjemná hudba a veľkým plusom je aj obsadenie. V prvom rade hlavná hrdinka Blake Lively je tu nesmierne sympatická a tak som si celý čas prial, aby jej to vyšlo čo najlepšie, nesklame ani jej priateľ a po veľmi dlhej dobe ma zaujal aj Harrison Ford. Samotná romantika je tu podaná úplne ideálne, takže ani s týmto nemám problém. Takže to jediné, čo by som tu ešte uvítal je viac takých tých doplnkových scén, aké boli hlavne v úvodnej štvrťhodine, ale aj tak som nadšený, Age of adaline je zatiaľ najlepší film, aký som tento rok videl a s radosťou si ho pozriem znovu. 85% ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že keby sme na konci neskončili u už trošku scenáristických klišé, tak by som tento film ocenil maximálnym počtom bodov. Takto sa bude musieť uspokojiť so 4 hviezdami. Začína to sľubne, vysvetlenie prečo Adaline nestarne je kreatívne a vtipné, Blake Lively je veľmi sympatická a okrem toho aj veľmi pekná vo svojej role, chémia funguje, ostatné postavy sú taktiež veľmi sympatické a film nepôsobí pateticky, alebo že by chcel z nás emócie vytlačiť. Naopak si myslím, že idú veľmi prirodzene a chcete vedieť kam sa to všetko nakoniec posunie. Toto je niečo, čo narozdiel od filmov alá Twilight alebo Hacker´s Game veľmi dobre zvláda. Keby však posledných 20 minút filmu neskončilo v bežných klišé, o ktorých si myslíte, že prídu ale nechcete ich tam, myslím, že by sme tu mali veľmi kvalitnú romantickú drámu. Ale stále ide podľa mňa o veľmi dobrý film. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fascinující film.Docela obyčejný romantický příběh okořeněný o decentní fantasy vsufku, která je perfektně vysvětlená a navíc postava vypravěče tomu všemu dodává nádech něčeho neobyčejného a historicky výjmečného.Opravdu jsem byl v šoku, jak může být romantický film tak perfektně natočený.Blake Lively je přenádherná a elegantní a výtečný casting dokonale dotvoří Harrison Ford.Jednoznačně nejlepší romantický film, který jsem kdy viděl.Se ženou sme to sfoukli jedním dechem.Fantazie.100%: ()

Fr 

všechny recenze uživatele

…PO ROKU INTENZIVNÍHO STUDIA, BYLA ADALINE BOWMANOVÁ NUCENÁ UZNAT FAKT, ŽE JEJÍ STAV NELZE VĚDECKY VYSVĚTLIT… /// V roce 1937 se Adaline stalo něco neuvěřitelnýho. A teď má podobnou prekérku jako Russell Edwin Nash (říkám podobnou!). A tak si žije s tím svým tajemstvím, vypravěč to vodvypráví (obrázky ukážou) a atmosféru to má moc hezkou. A to se ještě ani neobjevil Ellis, aby to získalo romantickej šmrnc. Složitosti života začnou převyšovat radosti a díky sympatický Blake Lively (fakt na těch 107 nevypadá!) vnímám tu živoucí radost. Škoda, že nevymysleli originálnější závěr. Přeci jen tenhle, na způsob absolutního řidiče (to je ten, kterej se narodil i zemřel při gumovým defektu), ubírá na kouzlu. Pohádka pro dospělý ve stylu Benjamina Buttona, u který se dá s klidem upustit kroupa. Navíc je zajímavý, jak tomu holky dávaj 3* a kluci jdou vejš. Že by za to mohla Blake Lively? (U mě rozhodně!) Že by holky nevěřily na zázračný zjevení romantickýho chlapa? (Tak já…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po staletí mám jen jednu fotku. 2.) První šedivej vlas jsem našla ve 107 letech. 3.) Thx za titule „Mummy, Sarinka a UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Dátum narodenia Adaline na falošných preukazoch totožnosti, ktoré vyzdvihne na začiatku filmu, sú v skutočnosti rovnaké ako narodeniny samotnej Blake Lively, 25. augusta, s rozdielom iba jedného roka (1986 vo filme, Lively sa narodila v roku 1987). (Arsenal83)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama