Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (591)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku přímo vynikající romantika. On jí nadbíhá, ona ho nechce....znáte to. Jenže potom ji sbalí a co dál? Harrison Ford svou vysokou hereckou univerzitou vytrhne trn tvůrcům na chvilku z paty, jenže ani on nedokáže film zachránit od předvidatelné druhé půlky. Škoda, režisér talent rozhodně má a Blake Lively nechala zapomenout na strašák jménem Green Lantern. 65% ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Tohle je tvá nová holka? Už sis to s ním rozdala?“ - „Jo, před deseti minutami zrovna tam, co sedíš.“ K filmu jsem přistupoval trochu s despektem v očekávání něčeho přesládlého, řady logických chyb a také faktu, že nejspíš nebudu „cílovka“. Ale nakonec jsem se rozhodl přistoupit na režisérovu hru a nelituju. Hlavní hrdinku se mi podařilo velmi rychle oblíbit, člověk tak nějak chápal, proč se drží svých zásad, ale zároveň touží po tom, co jí žádný partner nemůže dát, ani ten zrovna objevivší se pan Dokonalý (už jsem naznačil, jak moc snímek cílí na ženské publikum?). Ale i přes jistá klišé to byla romantika moc příjemná, vesměs pohodová (sem tam i lehce úsměvná), vcelku dobře využívající možností tématu a zkrátka se na ni velmi pěkně dívalo. Bohužel od chvíle „defibrilace“ šel film pomalu ale jistě do kytek, a trapnost s kometou to jen zpečetila. Což je škoda, protože jinak to byla moc fajn podívaná, a já ji i přes to hodnotím solidními 4*. „Kam?“ - „Někam, kde jste ještě nebyla.“ - „Jestli je to v tomhle městě, tak pochybuju.“ - „Uvidíme.“ ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Začalo to opravdu pěkně, i to že byl Ellis trochu vtěrka bych přežila, nebo to tak hrozné stalkerování jako ve Stmívání, ale pak to své kouzlo ztratilo. I přes všechny ty krásné obrazy a prostředí, i přes příjemný hlas vypravěče to nakonec skončilo dost fádně a mé nadšení z pěkného začátku velmi ochladlo. V podstatě vše, co se dělo od té chvíle, co obrátila auto, stálo za starou bačkoru. Pěkný romantický snímek, slabá Makropulos, ze kterého se nakonec vyklube něco naprosto průměrného, ačkoliv to mělo šanci vybočit. Nemluvě o tom, že jsem to vlastně ústřednímu páru nepřála - ne takhle, ne tak zbrkle. Nakonec mi přišlo, že víc milovala jeho tátu, ale to zřejmě bylo tím, že Ford je prostě mnohem lepší herec než Huisman. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Šikovný nápad, bavilo ma to, ale zas mám na jazyku jedno ale. Ale, už je to tu, trošku mi v tom chýbali emócie, pretože pozerá sa na to fajn aj na ňu (Blake Lively), príbeh celkom baví, ale na hlavnej postave mi zas až ta nezáležalo. Buď mám citový rozsah čajovej lyžičky, alebo tam tie emócie fakt chýbali, v tomto v podstate smutnom príbehu. S prižmúrenými očami dávam o jednu navrch za Harrisona, ktorý v závere pekne zamieša kartami. 80% - 4* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Všichni, kteří tě pronásledovali, jsou dávno mrtví." Tak i na ženy po stovce může přijít jaro. To je dobře, zejména když vypadají jako Adaline nebo její aliasy. Docela mne tedy rozesmálo, když jsem od filmu obdržel přednášku z fyziky, chemie a biologie o tom, proč přestala Adaline stárnout. Vždyť by se to mohlo stát každému z nás. Třeba Highlanderovi, ale ten to měl těžší, protože je divné, když mladému chlapovi umírají v náruči babičky. Avšak poměr starého chlapa s věčně mladou holkou se dá vždycky vysvětlit penězi. Ale o to tu nejde, protože tohle byl jeden z největších dojáků mého života a já jsem mu skočil na špek. Asi za to může ta chvíle, kdy Adaline spustila portugalsky, nebo možná když válela v té vědomostní hře, ale možná byla prostě jen jedním z nejkrásnějších věšáků na šaty a oblbla mě. Já ji to však odpustím, protože jsem si to užil. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Hoci sa filmu odohráva v kalifornskom San Franciscu, filmári pracovali výlučne v kanadskej provincii Britská Kolumbia. Film sa natáčal od 10. marca do 5. mája 2014. (MikaelSVK)
  • Na návštěvě u Ellisových rodičů hrají deskovou hru. Poté, později večer, Elis (Michiel Huisman) s někým telefonuje a přijde k němu Jenny (Blake Lively). Zezadu ho obejme a vezme mu skleničku s pitím. Pak s ní odejde, ale v následném záběru má Elis skleničku opět vedle sebe na stole. (JessiBrikker)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama