Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (590)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zase často pálím pět hvězd, jenže když já koukám na taaak dobré filmy! :) zrovna Age of Adaline je naprostý skvost a to jsem filmu zprvu vůbec nevěřil a doslechl se o něm hlavně kvůli dvojníkovi Harrisona Forda. Přitom hlavní Blake Lively je boží (díky bohu za neobsazení Heigl), skvěle podporuje kouzelný příběh a naprosto do něj sedí ať už jí vidíme v jakékoliv historické éře. A pak je tu právě legendární Ford, který po dlouhé době nepůsobí ani trochu znuděně a procítěně se ujmul zhrzené role, které dodal potřebnou hloubku a na to navazující emoce. A v neposlední řadě ten skvělý casting jeho mladšího já..ne že bych ho hned obsadil do Star Wars, ale zde svůj prostor zaujímá dokonale. Celkově velice milé překvapení a rozhodně si film za nějakou dobu pustím znovu..10/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jeden z filmů roku. Natočené jakoby v lehce devadesátkovém oparu nostalgie a upřimnosti, neskutečně šarmantní a uměřené s geniálně přesně trefenou Blake Lively. Snímek bez přebytečného lesku a dialogů které by tam neměly své misto. Všechno je přesně tak jak má být a žádná scéna není zbytečná, navíc s kýblem emocí, kde si každý vezme něco. Zábavné, oduševnělé, skvěle uchopitelné z téměř všech diváckých sfér a navrh s myšlenkovým přesahem o tom, jak bolestivá je možnost žit věčně jako jediná ze všech a jaké oběti je nutné dělat a jak složité a zpochybnitelné životní rozhodnutí a situace takový člověk musí podstupovat. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Pekné to bolo. Vizuálne nádherné, veľmi dobre zrežírované ale bohužiaľ takto parádny námet si zaslúžil viac než telenovelovú kostru. Filmu síce chvíľu trvá pokiaľ sa úplne nakopne, pretože Blake Lively nedokáže svoju postavu predať na 100% ale s príchodom Harrisona Forda na scénu sa to omnoho zlepší. V drujej polovici je to už tá silná osudová romanca, ktorá dokáže dojať a potešiť aj napriek tomu, že trailery opäť raz vykecali príliš. Výborná žánrovka, ktorá síce nedosahuje peckovosti Notebooku alebo Legendy o vášni ale nejaké blbé P.S. I love you alebo Dear John strčí v pohode do vrecka. Stále však zamrzí, že takto skvelý nápad bol spracovaný ako klasická romantika s jasne danou cieľovkou a nemá vyššie ambície ( skôr než k Benjaminovi Buttonovi to má bližšie ku Time Traveller´s Wife). Veľmi silných 7/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná oldschool romance s tím správným nostalgickým feelingem a výborným příběhem, jemuž u mě podráží nohy jen jedna věc. A to fakt, že Blake Lively pro mě stále není moc dobrou herečkou, která by dokázala utáhnout vlastní film. Závěr byl pak na mě až moc veliký kýč, který bez dojaté holky po boku asi jen tak nepřekousnete. Stále však hodně fajn zamilovaná jednohubka. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Koukat se 112 minut na nádhernou Blake Lively - kterak nestárne byl pro mně zážitek. A jelikož roky šly kolem ní i móda, s úžasem jsem čubrněl jak jí sluší úplně stejně třicátkový či čtyřicátkový outfit stejně jako šedesátkový a soudobý... Pořád jsem tápal kde jsem jí viděl a pak mi to cvaklo! Mělčiny! Film, kterému opět sama kraluje, tentokráte v plavkách a snaží se odehnat hodně dotěrného žraloka kterýžto má na ni chuť. Žraloku se ovšem nelze divit, chápal jsem jej zcela a to nejsem mořský predátor. U filmu asi nejde úplně moc přemýšlet protože by pak efekt nadpřirozena splaskl. Někdo přirovnává Věčně mladou k Forrestovi, já bych ji spíše dějem přirovnal k Podivuhodnému případu Benjamina Buttona, byť se tam pochopitelně jednalo o cosi trochu jiného... Dovolím si tvrdit, že první co vás do očí praští je kamera. Mockrát jsem si to u filmu uvědomil jak si ji užívám, hlavně ty půdorysné pohledy na ulice... A také jsem si uvědomil po Tátově volze, že co tam nefungovalo, tady úplně podobné ano. Stále přemýšlím kde je ten rozdíl. Ty průlety s hudbou nad jedoucím autem, ty úsměvy hlavních hrdinek... Zatímco volha a pitvořící se Vilhelmová mne nechávala chladným, tady jsem si to užíval a ty úsměvy Blake byly vážně magické. Film jsem viděl s cz dabinkem a tomu koho napadlo namluvit hlavní hrdinku hlasem Jolany Smyčkové bych dal metál. Dědula Ford byl příjemným překvapením a vůbec to celé mi hodně sedlo. Dlouho, hodně dlouho jsem neviděl tak hezký mysteriózní a zároveň romantický film. K dokonalosti chyběl snad už jen krůček... Dávám tedy za 4 fotografie z různých období. * * * * ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Hoci sa filmu odohráva v kalifornskom San Franciscu, filmári pracovali výlučne v kanadskej provincii Britská Kolumbia. Film sa natáčal od 10. marca do 5. mája 2014. (MikaelSVK)
  • Anamorfné šošovky a minimálne použitie steadicamov boli použité na zabezpečenie väčšej autentickosti scén odohrávajúcich sa v 30., 40. a 50. rokoch 20. storočia. Ako inšpirácia pre dobový farebný tón a sýtosť poslúžili filmy Páni majú radšej blondínky (1953) a Ako sa vydať milionára (1953). (Arsenal83)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama