Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (474)

mm13 

všechny recenze uživatele

Ten tajný život maznáčikov, rozumej ich každodenné vyvádzanie po tom, čo ich páničky a páničkovia opustia svoje domovy, je ďaleko ďaleko zábavnejšie, než to, čo nasleduje po tom, čo je táto ich rutina narušená zmiznutím Maxa a Barona. Inými slovami - pri traileri sa zabavíte rovnako, ako pri celom filme a ešte ušetríte čas (prípadne aj peniaze). ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Animák skôr pre tie menšie deti, staršie sa už môžu trocha nudiť. Príbehovo to síce trocha zaváňalo klišé a osvedčenou rodinnou šablónou na tému priateľstva a rodiny, ale nenudilo ma to. Je tu veľa roztomilých postavičiek, pár gagov (hlavne v spojitosti s nabrúseným králičkom) a v neposlednom rade aj slušná grafika, takže spokojnosť. 70/100 ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Viděli jste trailer? Bavil vás? To je dobře. Jedná se o všechny scény, které jsou na filmu zábavné... jak už to tak chodí, Jeoffrey tomu dal 3*, takže tomu sám dávám 2. Nesympatická podívaná o ničem... Bude se to alespoň líbit malým dětem? NE. Protože je tam stupidní králík, stupní sokol, stupidní pes a.. Agrh... Radši malým ukažte Inside Out nebo jiné. Toto je bez života :-/ 30 % ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Co naši chlupatí miláčci dělají, když vytáhneme paty z domu. Tohle by rád věděl nejeden majitel nějakého chlupáčka (myslím, že zpochybňovat to, že ryby nadále plavou v akvárku, pokud zrovna to akvárko nepraskne, je zjevný nesmysl i pro hodně zažrané akvaristy). Popravdě, většinou spí, občas se poohlédnou, zda jsme někde nenechali příhodně v dosahu nějakou mňamku, nebo zda by se lépe nespalo v našich postelích, nebo zda nepotřebuje poupravit nějaká ta bota. Animované hrdiny však čeká velké dobrodružství v New Yorských ulicích i stokách, exkurse snů v továrně na párky a sblížení v rámci stoky i načančaných bytů. Zpodobnění jednotlivých zvířat je naprosto dokonalé, kdo má doma psa, musel v těch psících a jejich reakcích na míček, motýlka, cokoliv ... toho svého vidět. U koček to nejspíš bude podobné, ale ty tak zmapované nemám. Soudím-li ale podle morčete a králíka (ano, mám doma malého bílého ušatého teroristu) jsou nepochybně stejně zmáknuté i ty kočky. Za příběh objektivně tak něco lehce přes tři hvězdy, za ty psí oči a za bílého králíčka, kterého budu milovat až do konce života, další dvě. Kdo nemá speciální vztah ke králíkům, asi tohle hodnocení nedokáže pochopit, což je chyba jeho a ne králíků. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy psi Max a Baron jsou sympatičtí, začátek příběhu také, ale pak se objeví zlý králík a od té doby je to takové průměrné. V dabingu má navíc králík stejný hlas jako Bart Simpson, takže to bylo trošku nepříjemné. Celkově ani nevím jestli je to pohádka pro děti, možná pro ty starší, protože malé děti by asi nepochopili scény, kdy psi musí říkat, jak zabili své páníčky. ()

Galerie (163)

Zajímavosti (12)

  • U konce, když se andulka vítá se svým majitelem, a ten si sedne do křesla, je v pozadí vidět plakát na film Ptáci (1963). (Delock)
  • Ve scéně, kdy zvířátka jedou v autobuse, je na zadních dveřích reklamní plakát na animák Zpívej (2016). (Mandy412)
  • Na začátku filmu hraje „Welcome To New York“ od Taylor Swift a na konci, když se páníčkové vracejí domů, hraje „Lovely Day“ od Bill Withers. (SONY_)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama