Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků

  • USA The Secret Life of Pets (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (474)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Klasický uřvaný a zpřeháněný animák posledních let. Dobrý nápad zmršený přílišnou akčností, nudou, nezajímavostí a stereotypností jako u všech ostatních animáků na úkor příběhu, atmosféry a myšlenky. Několik dobrých nápadů tu zbytečnost zbytku nezachránilo, škoda. Navíc ten "evil-rabbit" mi už přišel odněkud povědomý a zkopírovaný... Jo, Boingo z Karkoolky! Až na barvu 1:1. Zííív. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V prvních minutách jsem se rozplývala nad krásným animovaným New Yorkem a řehtala se nad perfektně dotaženým chováním a pohyby domácích mazlíčků. Pokud nějakého z nich vlastníte, rozhodně vás pobaví, jak moc se tahle zvířátka podobají těm vašim. Roztomilý, vtipný, trefný... takový je začátek filmu. Pak už jde jenom o tisíckrát ohraný příběh o tom, jak se jedna parta zvířátek snaží zachránit druhou partu nejen před útulkem. Dětem tahle story bude stačit, dospělým už spíš ne. 3* ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film by se měla podívat sousedovic čuba (já sám nevím, jestli víc myslím psa nebo paničku), aby viděla, co všechno se kromě štěkání celý den dá dělat. Já bych tak aspoň mohl přestat myslet na to, jak natočím dvojku o tajném životu zoufalých těch z nás, kteří se radši mazlíme se stejným živočišným druhem než se zvířaty. Pro děcka asi fajn, ale v sále jsme my s občankou hráli přesilovku, tak kdo ví, jestli se to k holkám a klukům vůbec donese... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Perfektní animák z druhé ruky, který mi vyrazil dech. Film má výborný nápad, který se zaměřuje na naše domácí mazlíčky a jejich tajná tajemství. Zvířátka mají úžasné charaktery a jsou zahrány velmi věrohodně. Úžasný je gangsta sněhový králík, tatoo vepřík, který má vytetované bacon a ribsy ( mě rozsekalo!) a hlavní ústřední dvojice psů je také velmi povedená. Pohádka má šílený spád, obsahuje akci i napětí a scény se zmijí jsou příjemně děsivé, při které děti budou zavírat oči každým coulem. Plusem je i velmi vychytaná animace, která si vykouzlila pátou hvězdu díky špičkovým detailům ( Už dlouho jsem neviděl tak parádně natočené podvodní záběry s vlnami a bublinami). Při filmu je potřeba být velmi bystrý, poněvadž detaily posouvají tenhle animák do velkých výšin( např, když pejsek kouká kočce do očí, z očí jde vidět odraz psa a podobných detailů je zde více) a hlavně je to obrovská legrace. Tvůrci si dali na filmu velmi záležet a mrzí mne, že zůstal diváky nedoceněn, poněvadž půl filmu nepochytili.95% ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Já to beru. Jak už tu bylo napsáni několikrát, je to výjimečně animák zaměřený opravdu na děcka. Jako dospělý si film užijete, pokud máte kočku, nebo hafana a najdete v tom každodenní strasti a radosti. Vtipy hodně sází na animaci zvířátek, vyloženě scenáristická práce s humorem neměla moc společného. Příběh a hlavní zápletka největší klišé všech dob, vykrádání jiných, úspěšnějších animáků. Ale samozřejmě jsem se nasmála. Bohužel viděno s dabingem, kde mi to příšerně kazil Vydra. A taky tam bylo dost silně nesympatických zvířat, což by se u filmu, kde můžete ovlivnit opravdu VŠECHNO stávat nemuselo. 4* ()

Galerie (163)

Zajímavosti (12)

  • U konce, když se andulka vítá se svým majitelem, a ten si sedne do křesla, je v pozadí vidět plakát na film Ptáci (1963). (Delock)
  • Ve filmu se objeví pár odkazů na animák Já, padouch (2010). Například píseň "Happy", hrající v jednom autě, která je oficiální písní filmu Já, padouch. Nebo kostým jednoho ze psů na konci filmu. (MeanWhile)
  • Ve filmu zazní píseň „Bounce“ od skupiny System of a Down. Jedná se o scénu, kdy majitel psa Leonarda odchází z domu a Leonard pustí hudbu a začne tancovat. (MeanWhile)

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Mazlíčky čeká pokračování

Mazlíčky čeká pokračování

03.08.2016

Asi vám neuniklo, že se velké hollywoodské projekty točí kolem slavných značek. Jen málokdy se rozjíždí zbrusu nová série, takže potěší, když si něco najde diváckou podporu. Co zcela originálním… (více)

Reklama

Reklama