Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Kingsley si roli vyčpělého herce Mandarína musí totálně užívat, protože z něj sálá až do nebe volající pozitivní energie a to i přesto, že je vlastně zavřen ve vězení. Pohled na jeho (bohužel) neúspěšný seriál z jeho "mládí" dokáže pobavit a zakončení příslibem nějaké pořádné akce působí jako krásná tečka. Jen škoda, že to hlavně asi z důvodu omezených financí museli takhle utnout. Každopádně filmík pobaví, pár věcí se i dozvíte a přesně to je jeho účel. Marvel holt boduje nejen na stříbrném platně a na televizních obrazovkách, ale už i na poli příjemných kraťasů. 75% ()

create 

všechny recenze uživatele

Ben Kingsley, alá Mandarin, nebo pokud chcete Trevor Slattery. "Pepper? O žádnym Pepprovi nic nevim." Touhle hláškou si u mě získal místo a postavu z filmu jsem si celkem oblíbil. Proto jsem byl rád, když jsem zjistil, že tento One-Shot je poměrně dlouhý, vlastně nejdelší ze všech, co zatím Marvel vydal. Měli jsme jako diváci možnost nahlídnout do vězení a na to jak si Trevor odpykává svůj trest a jak "velmi" lituje svých hříchů. Navodit atmosféru vězení se celkem povedlo a jako třešničku na dortu jsme mohli vidět, že svůj trest si odpykává také Justin Hammer, který už si přítomnost ve vězení neužívá tak jako Trevor. Jsem rád, za tento krátký film a těším se na další One-shoty, které pro nás Marvel jistě připraví. ()

Reklama

Rufete 

všechny recenze uživatele

"And you will never see me coming..." Po skončení třetího Iron Mana jsem si strašně přál víc Mandarina a tady to je. Ze všech one-shotů je tenhle nejlepší, má to humor, dostatečně zajímavou pointu a možná i budoucnost. Mandarin (nebo spíš Trevor) je geniální a naprosto chápu, proč je fanoušky tak oblíbený. Škoda jen, že v tom třetím Iron Manovi neměl větší prostor. Co víc říct, dávám plný počet, protože si to tenhle kraťas zaslouží. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd pro kraťas je hlavně nejvyšší hodnocení pro jednoho z nejlepších herců současnosti. Navíc Trevor je ve filmografii ctihodného Bena celkem neobvyklou střelenou postavou, ale právě díky tomu předvádí Kingsley přesně ty herecké polohy, které u něj tak často nevídáme a to je dobré jak pro film tak pro publikum. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Vousatý plešoun Ben Kingsley co měl zahrát neherce a chlapa s pořádným respektem se svým metrem šedesát? No tak to se asi moc nepovedlo. Nevím, jestli mě to mělo zaujmout něčím jiným, ale jestli je tohle čistě Marvelovská práce, tak si u mě Marvel vysloužil další minus do vyrovnaného souboje kladů a záporů. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Jméno seriálu Caged Heat, ve kterém měl Slattery (Ben Kingsley) hrát, byl ve skutečnosti pracovní název snímku Iron Man 3 (2013). (MatyM)

Reklama

Reklama