Reklama

Reklama

Náhodná známost

Trailer

Donna přes den pracuje v knihkupectví a po večerech baví obecenstvo brooklynského klubu jako stand-up komička. Po jednom ze svých výstupů se dozvídá od svého přítele, že se s ní rozchází. Donna se opije a ještě týž večer skončí v posteli s Maxem, se kterým se náhodně seznámila v baru. Ráno, zatímco on ještě spí, z jeho bytu uteče. Po několika týdnech zjistí, že je těhotná. Zároveň jí její zaměstnavatel oznámí, že knihkupectví končí. Donna se rozhodne pro potrat. Mezitím se znovu setká s Maxem, který jí je sympatický. Chce mu říct, co se stalo, ale neodhodlá se k tomu. Místo toho ho pozve do klubu, kde se o svou situaci podělí veřejně na jevišti s obecenstvem. Max v průběhu vystoupení z klubu odchází. (Nova Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (31)

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné čo trocha vylepšilo body bol dobrý záver. Čakal som niečo cukríkové v štýle ružovej knižnice, no našťastie rozuzlenie dostalo reálnejší nádych. Avšak dejová linka mi prišla až zúfalo nezávislá, s častou nudou, banálnymi situáciami a "prdiacimi" vtípkami, ktoré síce boli zo začiatku trocha zábavné, no rýchlo sa z toho stala rutina - mdlé a nezáživné. Priemer. 60/100 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nejako ma všetky tie indie filmy v poslednej dobe unavujú. Niekedy mám pocit, že ich jedinou prednosťou je, že pôsobia ako dokonalé anti-klišé, no občas mi to príde ako keby až nasilu. Presne ako v tomto filme, ktorý ma ničím podstatným nezaujal. Veľa som si sľuboval aspoň od prostredia stand-up comedy, no to čo predvádzala Donna bolo stand-up embarassing. Scenár mi prišiel celkom fajn, ale film ako celok dosť nezaujímavý a samotná postava Donny ma nehorázne iritovala tou neustálou potrebou rozprávať o sebe v tom pseudo funny štýle... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten úvod mi celý film tak zprotivil, že jsem se do něj nemohl dostat tak, abych si druhou polovinu, nebo spíš poslední třetinu užil tak, jak by si snímek zasluhoval. Postavy mi na začátku byly tak protivné, hlavně hrdinka filmu, že jsem se celou dobu cítil otrávený. To se vezlo celou dobu, a tak jsou dojmy spíše rozpačité. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Donna by bola skvelá úloha pre Zooey Deschanel. Hrá ju Jenny Slate, skôr Ellen Page typ, navyše bez jej krásy. Nesympatická herečka. Stand up dáva, je vtipná a má v sebe niečo chlapského (opak nežného), celý čas na mňa pôsobila ako dominantná lezbička. V romantickej roli sa s ňou nejak neviem vyrovnať. Scenár dosť v pohode ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jenny Slate podává v rámci komedie fakt vynikající výkon, jakej byste v tomhle žánru v Hollywoodu opravdu často špatně hledali. Celkově jedno z nejsympatičtějších děl, které jsem poslední dobou viděl, kterému jsem vděčný hlavně za svižnost a stručnost děje. (Vidíte, vy ostatní režiséři? Komedie nemusí mít 3 hodin a 20 zápletek). Nadprůměrná podíváná rozhodně. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený za 18 dní. (dwdb)

Reklama

Reklama