Reklama

Reklama

Náhodná známost

Trailer

Donna přes den pracuje v knihkupectví a po večerech baví obecenstvo brooklynského klubu jako stand-up komička. Po jednom ze svých výstupů se dozvídá od svého přítele, že se s ní rozchází. Donna se opije a ještě týž večer skončí v posteli s Maxem, se kterým se náhodně seznámila v baru. Ráno, zatímco on ještě spí, z jeho bytu uteče. Po několika týdnech zjistí, že je těhotná. Zároveň jí její zaměstnavatel oznámí, že knihkupectví končí. Donna se rozhodne pro potrat. Mezitím se znovu setká s Maxem, který jí je sympatický. Chce mu říct, co se stalo, ale neodhodlá se k tomu. Místo toho ho pozve do klubu, kde se o svou situaci podělí veřejně na jevišti s obecenstvem. Max v průběhu vystoupení z klubu odchází. (Nova Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (31)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Tyhle manipulativní typy romantických "komedií", který celou dobu v základu prorůstá hořko sladkej kořen, jakože tvůrci moc dobře věděj, že život není legrace a že se to nejdůležitější musí těžce vybojovat, mě začínaj denervovat. V kolonce žánrů by tak mělo být ještě připsáno DRAMA, pak bych měl aspoň šanci se tomu vyhnout (úplně mně stačí pozorovat svůj vlastní život totiž). Radši dám vždy přednost třeba totálně povrchnímu, ale nic nepředstírajícímu filmu Jedna za všechny než těmhle existenciálním bůlšitům. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jenny Slate podává v rámci komedie fakt vynikající výkon, jakej byste v tomhle žánru v Hollywoodu opravdu často špatně hledali. Celkově jedno z nejsympatičtějších děl, které jsem poslední dobou viděl, kterému jsem vděčný hlavně za svižnost a stručnost děje. (Vidíte, vy ostatní režiséři? Komedie nemusí mít 3 hodin a 20 zápletek). Nadprůměrná podíváná rozhodně. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Rob Royove ''Nedělní indie pohlazení po duši.'' ihned' prebudilo moju pozornosť a dobre som urobil, ked' som sa do toho pustil, pretože okrem toho, že hlavná predstaviteľka Donna je C.R.A.Z.Y., ale je i sexy, čo je moja obľúbená kombinácia u žien a samo o sebe, tiež nádherné pohladenie po duši... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten úvod mi celý film tak zprotivil, že jsem se do něj nemohl dostat tak, abych si druhou polovinu, nebo spíš poslední třetinu užil tak, jak by si snímek zasluhoval. Postavy mi na začátku byly tak protivné, hlavně hrdinka filmu, že jsem se celou dobu cítil otrávený. To se vezlo celou dobu, a tak jsou dojmy spíše rozpačité. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Má křehká iluze o tom, že ženy serou motýlky a chčijou duhy, byla definitivně rozmetána na kousky. Obvious child je civilní indie se všemi svými klady a zápory. Jako ryze kladný prvek se dají považovat výkony hlavních představitelek. Dámy statečně přemohly handicap svého pohlaví a vagínosračky, co vypouštějí z úst, jsou díky jejich až "lidskému" úsilí nadmíru přirozené, imaginativní a poslouchatelné. Rovněž je tu otázka politické korektnosti, která ve víru zmíněných vagínosraček dostává pěkně na frak, což je chvályhodné, neboť politická korektnost je popkulturní alternativa kapavky. Na druhou stranu je zde typický žánrový nešvar- plytká a přímočará dějová linka, která snímek řadí do dlouhé linie nezávislých srágor, jež nás nenadchly ani neurazily. Dobrá, nebudu kecat, trochu mě to nadchlo - poslouchatelné vagínosračky jsou přece jev, co se vidí jen párkrát za život. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený za 18 dní. (dwdb)

Reklama

Reklama