Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Jordan 

všechny recenze uživatele

kung fu hustle sa mi páčilo oveľa viac, čakal som po všetkých tých kladných ohlasoch, ktoré som počul, oveľa väčšia srandu, ostalo to pri pár úsmevných fóroch, ale celkový nápad hodnotím celkom originálne, najväčší problém je asi v tom, že S. Chow ako filmár má problém udržať si žáner a príbeh, preto to je také nejaké rozbité ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Náhodou to bylo nebylo tak špatný, jak jsem čekal. Je to originální, a to se mi sakra líbí. Zapojení kung-fu do fotbalu, je skvělý nápad, akorát se to musí umět. Párkrát jsem to při tréninku zkoušel a zranění nohy nebylo daleko. Takže by tam měli mít upozornění - nezkoušet v reálu. Pobavil jsem se, a to je hlavní. 75% ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

To už je asi moc. Kung fu Mela ještě ano, ale toto pojetí kungu-fotbalu mi moc neříká. Především všelijakých podivných létacích scén je až moc, takže se na boj, jako takový, ani moc nedostalo. Komických situací je taky přehršel, ale to bych snad musel být zhulený(a že nekouřím):-), abych se od srdce zasmál. Prostě jde spíš o 10.díl Scary movie v čínském podání.:-)30% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale tieto čínske splašky mi raz nejdú dole krkom. To bola úplná blbosť a len som odpočitával minúty kedy tento film skončí. A ako počítam tak počítam, ale nebolo miesta na zasmiatie. A to je pri názve komédia už čo povedať. Hviezdičku dávam za nápad a za odvahu. 15%. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek fotbalu a tohle prostě nemůžu uznávat. Co to je?? Jakej šaolinskej fotbal. Jdětě do řitě. Hráči po hřišti skáčou a dělaj všelijaký kung - fu techtle mechtle a do míče kopou jako kdyby měli v nohách dynamit. No, to by se ještě dalo přežít a někdy (když se třeba brankáři, samým horkem, roztečou rukavice a oblečení) jsem se i pousmál. Ale to jak se soupeřovi hráči postaví před brankáře a začnou na něj střílet hlava nehlava, jakoby se zastavil čas...no prostě tím chci říct, a co nějaká obrana? Místo toho aby spoluhráči pomohli svému brankáři, tak někde v pozadí nečině přihlížejí jak ze soupeřových kopaček na jejich golmana srší jedna střela za druhou. Sorry, ale veškerá realita, pravidla a taktika fotbalu, je ta tam a to nemůžu jen tak přehlédnout. Takhle prznit mojí oblíbenou hru přeci nejde. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V Chowově dalším filmu Kung-fu mela se objeví narážka na tento film. Chow tam narazí na pár kluků hrajících fotbal, vezme jim míč, předvede pár triků, potom ho rozšlápne a zakřičí "Už žádný fotbal!" (Morien)
  • V italské verzi jsou všechny hlavní postavy nadabovány profesionálními fotbalisty (Damiano Tommasi, Vincent Candela, Marco Delvecchio, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Pancaro a Angelo Peruzzi). V americké verzi Stephen Chow dabuje sám sebe. (Morien)
  • Na většině území Číny byl film zakázán, protože před uvedením v Hong Kongu nečekal na patřičná povolení. (Morien)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama