Reklama

Reklama

Zajímavosti (4)

  • Oru Bolivian Diary 1995, úvodní filmový segment byl natáčen v městských lokacích Hajdarábádu, hlavního města indického svazového státu Ándhrapradéš, a v chráněné přírodní rezervaci Wayanad Wildlife Sanctuary, nacházející se v blízkosti města Sultan Bathery. Natáčení segmentu nezabralo víc jak deset natáčecích dnů a také se neobešlo bez zapojení několika původních domorodých obyvatel oblasti, tzv. wayanadských Aboridžinů, a dvou desítek skutečných příslušníků státního policejního sboru. Gangs Of Vadakkumnathan, druhý filmový segment, byl natáčen v lokacích měst Thrissur, Bangalore a Mangalore, přístavního města indického svazového státu Karnataka. (Conspi)
  • Se snímkem, jehož původním záměrem bylo jednotlivé filmové segmenty pojmenovat dle základních barev, byla spojována i dvojice úspěšných scenáristů Ranjith (Indian Rupee (2011), Gulmohar (2008)) a A. K. Sajan (Asuravithu (2012), Lanka (2007)). Nabídku ale dvojice odmítla. A obdobného výsledku se filmovým tvůrcům dostalo i v případě oslovené tamilské herečky a úspěšné modelky Trisha Krishnan (Bodyguard (2012), Endrendrum Punnagai (2013)), která za svoji účast požadovala údajně nadmíru vysoký honorář. O jejím přeobsazení rozhodl samotný režísér Joshiy. (Conspi)
  • Původním záměrem filmových tvůrců bylo rozsáhlý snímek, zahrnující pět dějových kapitol, rozdělit mezi stejný počet hindských režisérů, Diphan (Puthiya Mugham (2009)), M. Padmakumar (Thiruvambadi Thampan (2010)), Vinod Vijayan (Red Salute (2006)), Shaji Kailas (Red Chillies (2009)) a Joshiy (Christian Brothers (2011)). K tomu nakonec nedošlo. Původní plán byl pozměněn a rozsáhlý snímek rozdělen na dvě poloviny, kdy na první se podílela trojice M. Padmakumar, režírující úvodní segment Oru Bolivian Diary 1995, Diphan, režírující segment Gangs Of Vadakkumnathan a nakonec Vinod Vijayan, režírující závěrečný segment Day Of Judgement, zatímco na polovině druhé se podílela dvojice Shaji Kailas a Joshiy. (Conspi)

Reklama

Reklama