Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý Dennis Mitchell nepřestává starému panu Wilsonovi ze sousedství znepříjemňovat život, i když neúmyslně. Jednoho dne se k Mitchellům nastěhuje Dennisův dědeček a George Wilson věří, že byly vyslyšeny jeho modlitby, aby si Dennis našel jiného starce, kterého by si oblíbil. Chlapec teď opravdu tráví víc času s dědečkem, ovšem jen dokud si pan Wilson neuvědomí, že stárne. Stane se totiž zranitelným cílem dvojice podvodníků. Profesor a jeho asistent Sylvester tvrdí, že jsou experty na omlazování, a nabídnou panu Wilsonovi pomoc. Uvěří jim a je ochoten zaplatit deset tisíc dolarů za vzácný kořen. Jenže zrovna jde kolem Dennis a pochlubí se panu Wilsonovi stejným kořenem s tím, že ho je všude v okolí plno. Zanedlouho se podvodníci vrátí s přístrojem, který prý dělá lidi mladší, ale znovu je tu Dennis, aby neúmyslně zachránil souseda před dalším podvodem. Brzy už toho má George plné zuby a rozhodne se prodat dům a odstěhovat se někam hodně daleko od Dennise. Jenže je to právě Dennis, který ho znovu zachrání před podvodníky, kteří si pokoušejí vetřít do jeho domu. Dokáže to George Wilson ocenit a odstěhuje se, jak má v plánu? A jak se s chlapcovými nápady vypořádá jeho dědeček? (TV Nova)

(více)

Recenze (61)

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Původní (hraný) Dennis není žádným zázrakem, ale pořád se jednalo o vcelku zábavnou rodinnou podívanou, kde se sešla parta skvělých herců, kteří se zřejmě slušně bavili. Druhý Dennis je pouze nastavená kaše a příživník na úspěchu původního filmu, který se ani nedostal do kin a frčel okamžitě na VHS, jako spousta špatných pokračování, slušných filmů, které v 90. letech frčely. Film je nejen nudný a nezábavný, on je tak neuvěřitelně trapný, že se až stydíte za všechny herce nad 18 let, kteří se zde pitvoří a snad i věří, že jsou vtipní. ()

Magnomous 

všechny recenze uživatele

Pri hodnoteni filmov je vzdy treba mysliet na to, pre koho je ten film urceny. Keby sa to pozeram teraz, tak by moje hodnotenie bolo asi ovela horsie. Ale vzhladom k tomu, ze tento film je primarne urceny pre deti a ja som sa to ako dieta pozeral a pacilo sa mi to, tak nemam dovod tomu dat horsie hodnotenie ako 4 *. Film urceny pre deti sa mi ako dietatu pacil. Splnil ucel. (koment plati aj pre jednotku, aj pre dvojku) ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

V provnaní s prvým dielom (či ako to nazvať) je toto naozaj katastrofa. A to už samotná jednotka nebola ničím výnimočná. Ale bola aspoň vtipná (videl som v kine, mal som vtedy asi 10) a hrali tam príjemní herci ............ Toto je nevtipné, úbohým scenárom a hercami (lepšie povedané ľuďmi snažiacimi sa hrať)............... ()

Stenli3 

všechny recenze uživatele

Mně se na těchto recenzích opravdu líbí že to komentují retardi kteří nemají nic jiného na práci.  Tato rodinná komedie patří opravdu těm menším divákům kteří rošťáka Denise dokážou ocenit . Hlavně když se poohlédnu zpět tak si dokážu vzpomenout na časy když jsme sami dělali blbosti . Sice to není na 5☆ ale za mne to aspoň na 4☆ je 👍 ()

tron 

všechny recenze uživatele

Úplne neviem, čo presne za tým bolo, vlastne to neviem vôbec, ale je každopádne čudné, že dvojka prišla až o 5 rokov neskôr. Pritom jednotka nepredstavovala najvydarenejšieho zástupcu rodinnej komédie s dieťaťom v hlavnej úlohe (na prvé dve časti s Kevinom sa nechytalo proste nič a kto tvrdí, že áno, klame), ale rozhodne predstavovala trhák: celosvetovo trhla fajnových 112 miliónov dolárov. Dvojka prišla neskoro, nikoho nezaujímala a aby bolo temnoty požehane, dostavil sa úplne iný kasting. Tomuto šéfuje George Kennedy, ktorý bol v minulosti viackrát skvelý, ale tu nie je. Zlatý originál! A to fakt nebol film roka. Čo som čakal od človeka, ktorý natočil veľdielo Traja nindžovia vracajú úder a seriál Mortal Kombat? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natáčen v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama