Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambrose je starý veterán z Vietnamu, ktorý pred pár rokmi prišiel o zrak. Nakoľko potrebuje občasný dohľad, jeho syn William ho presťahuje do uzavretej štvrte pre seniorov. Hneď v prvú noc po nasťahovaní do nového domu je "svedkom" brutálnej vraždy svojej susedy i milovaného psa, bez ktorého neurobil ani krok. Od miestnych ľudí a polície sa následne dozvedá, že jedenkrát do mesiaca prichádza za nevysvetliteľných okolností o život nejeden dôchodca. Nakoľko je Ambrose bývalým vojakom, rozhodne sa, že danej záhade príde na koreň. V stávke je totiž jeho vlastný život. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (62)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Prvý sólový film, ktorý šikovný argentínsky režisér A. G. Bogliano natočil v americkej produkcii a opäť bez účasti svojho súpútnika, staršieho brata Ramira. Bogliano opäť nesklamal, ono do werewolf horroru sa nepustí hocikto - je to svojský subžáner, v ktorom môže filmár veľmi ľahko pohorieť, no on sa s tým popasoval skvele a potvrdil svoju remeselnú zručnosť. Podobne ako mnoho iných užívateľov csfd mám určité výhrady k maskám - trochu mi pripomínali tie z The Howling, hoci tam boli "veľkouchí" vlkodlaci predsa len desivejší než tí z Late Phases, ktorí miestami pôsobili až humorne. Fakt neviem posúdiť či v tom bol alebo nebol zámer tvorcov a istý pokus o odľahčenie, koniec koncom ak je niekto stará, vyšklebená držka v ľudskej podobe, prečo by mal vyzerať inak po premene na vlkodlaka? ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodně bizarní mix vlkodlačího hororu a dramatu o stárnutí a vyrovnávání se s minulostí. Mít to áčkové hollywoodské tvůrce a rozpočet, mohlo by jít o zásadní multižánrovku, takhle se spíše přešlapuje na místě a kvůli nedomrlým maskám nevzbuzují záporáci žádnou velkou hrůzu. Ale dá se u toho v pohodě vydržet, protože koncept měsíční přípravy na další vlkodlačí útok je neokoukaný a zajímavý a Nick Damici vtisknul své postavě drsného morouse neopakovatelné charisma. Pro jednou za slabší 3*. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bogliano vždy točil i točí nanajvýš priemerne filmy, keď nie podpriemerne. A tento patrí do tých priemerných vlkodlačích filmov. Je tu slepí veterán a dej sa točí hlavne okolo neho a susedsko rodinných sporov. Takže je zaplnený s nudnou vatou, ktorá sa stratí až pri konci. Tam sa to troška oživí smečkov vlkolakov a jedným akčným hrdinom. Masky vlkodlakov boli trocha vtipné, aspoň, že tam prebehla i premena na vlkodlaka, ta to trocha oživila. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nick Damici má sice charisma jako hrom a jeho nevrlý dědek je super, jenže 95 minut zoufalé nudy prostě neutáhne.První útok vlkodlaka je skvělej a já se tešil na pořádnou vlkodlačí řezničinu a on je to dramatický příběh válečného veterána, kde se 80 minut mluví a na konci se objeví skupnka mentálně retardovanejch něčeho, protože to se ani vlkodlakem nazvat nedá.Když už se film vlekl jako dvanáctka po kalbě v práci čekal jsem fakt nějakej nářez a ono přišlo mizerné vystřílení pěti plyšových hraček z Dráčika.Po vlkodlacích z Underworldu a dokonce i z komedie Lobos de Arga nemohl ty vyšklebený hyeny Bogliano snad myslet vážně.Nebudu skrývat obrovské, ale obrovské zklamání!30%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Bogliany jde dolů a dolů a dolů ... Technicky se sice zlepšuje evidentně díky vyšším rozpočtům. Na film se dívá moc pěkně, ale děje se v něm velký kulový ... nebo spíš malý kulový. Drama o slepém válečném veteránovi, kterýho na konci 95 minutové stopáže navštíví pár vlkodlaků ... Jo a ještě mu zabijou psa, to je hlavní první část filmu, hodně se tam chodí do kostela a vykecává se s farářem. Masky vlkodlaků jsou srandovnější a trapnější než bubáci v domu hrůzy na pouti, ale co je dobrý, tak nějaký ty proměny a trošička (!!) gore scén na konci, který jsou dělaný oldschoolově a příznivce jistě zaujmou. Jinak je to hrozná nuda a naprosto zbytečnej film ... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama