Reklama

Reklama

Naturalist, The

Krátkometrážní / Drama / Romantický / Sci-Fi
USA, 2012, 12 min

Režie:

Connor Hurley

Scénář:

Connor Hurley

Obsahy(1)

U homosexuálne orientovaných ľudí takmer vždy prídu v istom momente pochybnosti. Práve na tieto sa zameriava tento film zasadený do budúcnosti, v ktorej muž dostane možnosť zmeniť svoju orientáciu pomocou genetickej úpravy. Ako sa nakoniec rozhodne? (Marek1991)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je zvláštní snímek. Ani ne tak proto, že je o homosexualitě a pochybách, ale spíš v tom smyslu, jak je podaný. Jedná se o snímek depresivní, se sci-fi prvky a velmi pomalým vyprávěním, kdy často jde o dojem než o obsah. Ale proč ne. Nudné to není, jen je třeba do snímku trochu proniknout. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Homosexualita a genetická modifikácia sú dve veľmi kontroverzné témy ohľadom kresťanstva, no nielen jeho a tak neviem ako sa k tomu postaviť, každopádne nech už je správne čokoľvek, tak je to film k zamysleniu, aj keď približne 12 minút nudy, kde sa do témy hlbšie nepoložili, iba ju načrtli a jednoducho vyriešili, či už správne, to neviem posúdiť. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pod slupkou tohoto kraťasu je snad i "něco" víc, ale celkově nereálný příběh a jen průměrná kvalita všeho mě asi nepřinutí, abych se na film podíval znovu, ale kdoví ... 5554 ()

Reklama

Reklama