Reklama

Reklama

Unesení vetřelci

  • USA Alien Abduction
Trailer

Mladý Riley odjede s rodinou kempovat do "Brown Mountain" v Severní Karolíně. Oblast je proslulá neuvěřitelnými historkami a nevysvětlitelnými úkazy, kdy na tam zmizelo nejméně 27 lidí. Brzy si rodina uvědomí, že toto místo nebylo nejlepší volbou pro dovolenou... (TV Horor Film)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Film, který naznačuje, že found footage škatule začíná jít pomalu, ale jistě do kytek, pokud už tam nějakou dobu není. Téma mimozemských únosů nicméně nějaký čas ještě vzrušující bude, takže proč by se i na tomto poli nedalo ždímat, dokud to půjde - ostatně "autentické" záběry obsahuje film Čtvrtý druh a celkem přísně bylo téma nakousnuto v poslední epizodě V/H/S/ 2 a to i s děsivým zvukovým doprovodem. Alien Abduction je ale takový slabý odvar toho, s čím by se dalo pracovat - strašně plochý a nenápaditý děj, spousta nelogického chování a pro found footage degradujicí aspekty jako moc čistý obraz a kvalitní kamera, vizuální efekty, takže film začíná být spiš obtěžujicí než zábavný a uvěřitelný. Až na pár povedených lekaček je to spíš bída s nouzí... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to uvrieskane, nezaujímavé a i dosť fádne. Vidíme rodinku, ktorá mi už od začiatku bola nesympatická a po príbehovej stránke, to malo od originality, veľmi ďaleko. Jedna schopná scéna je v tom tuneli, kde sú porozhadzovane veci a odstavené autá. Tam to malo takú slušnú dusnu atmosféru, no ako sa zjavili tí mimozemskí fušeri, tak už bolo aj po atmosfére. Cele mi to prišlo, len tak narýchlo zbuchnutý FF projekt, ktorý sa snaží o niečo, na čo vobec nemá. Slabé 2*. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Taková celovečerní verze segmentu Slumber Party Alien Abduction z V/H/S 2. Jen psa nahradil autistický chlapec, kterému před očima/čočkou kamery postupně mizí celá rodina. A klučina je očividně bez pudu sebezáchovy, protože nepouští svůj nástroj ani když... ne, spoilerovat nehodlám, ale jsem nasrán. Opravdu krásně tajemná a v "tunelové" části děsivá úvodní třetina je totiž hodně rychle degradována na řadovou FF naháněčku, v níž toho jde vidět míň a míň, jelikož v blízkosti vetřelců zkrátka přestává fungovat technika. A je to sakra škoda, protože trailer navnadil na lepší, "high level" podívanou. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že existují tři skupiny diváků, co se týče vztahu k "Found Footage" hororům. Těm, kterým už tato nekonečná záplava filmů leze krkem a odmítají uznat byť sebemenší kvality jakéhokoliv dalšího díla natočeného tímto stylem. Pak ti, kterým tak nějak nevadí, se na tyto filmy dívat, ale už jim nedokáží přinést nic nového a fungují na stále stejném principu stále dokola. A pak ti, kteří i přesto, že vnímají fakt z předchozího bodu, zbystří téměř pokaždé, když se objeví ve světě filmu nový titul, v němž figuruje "keyword" "Hand Cam" či "Found Footage." Do poslední skupiny patřím já. Co na tom, že jsou tyto filmy už stokrát omleté a fungují stále stejně, mě to pořád bere:) A Alien Abduction mají i patřičnou dávku kvality a dobře fungující atmosféry. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Po otrasnom Paranormal Activity: The Marked Ones a Devil's Due prichádza ešte väčší brak,po ktorom skutočne zvažujem,že s FoundFootage naozaj nadobro končím.Keď som videl trailer ,povedal som si,že by to mohlo byť celkom zaujímave,no podľa môjho hodnotenia je jasné,že to bola len ďalšia strata času.Beznádejný prepadák od začiatku až do konca. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Autor hudby Ben Weinman je jeden ze zakládajících členů kapely The Dillinger Escape Plan, skladatel a post hard coreový a math coreový kytarista. (bohhous22)
  • Při scéně v tunelu je zmíněno, že z automobilů jsou vytrženy bezpečnostní pásy, které se opravdu povalují po zemi. Při pohledu do interiérů vozů jsou však pásy na svých místech bez vyditelného poškození. (Tony-Z)
  • Po titulcích a během nich se objevují ještě dvě scény. (MiniRecenze)

Reklama

Reklama