Reklama

Reklama

Legenda

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2015), 14 h 31 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Sean Bean, Ali Larter, Tina Majorino, Amber Valletta, Morris Chestnut, Rob Mayes, Billy Brown, Frank John Hughes, Blake Robbins, Keon Alexander, Linda Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Tajný agent Martin Odum je mistr v převtělování do cizích identit. Díky tomu se dokáže infiltrovat do těch nejhorších zločineckých organizací. Jednoho dne však potká tajemného muže, který mu řekne, že není tím, kým si myslí... (TV Prima)

Recenze uživatele Mamlas k tomuto seriálu (3)

Legenda (2014) 

Podrobnosti jsem dal do komentářů k jednotlivým sériím. První série budiž za 19%, druhá nedívatelná za 3%. Průměrné hodnocení za celé tohle dílo ⬇️ 11% ()

Série 1 (2014) (S01) 

V první sérii jde o konzumní špiónský seriál. Obvykle je to, přes viditelnou lacinost, snesitelné, ačkoli je samozřejmě třeba vypnout mozek a taky popřeskakovat ty zbytečné kecy s děckama, manželkama a jiné žvanící vaty a protahovačky. ↘️ 19% ()

Série 2 (2015) (S02) odpad!

Druhá série je v jádru rodinné sociální drama. Ústřední postavou je jakási pipina, co konvertovala k islámu a teď má průser, bo její domnělý milý je extremista. Kolem této hlavní linky je pak přidán naprostý bordel, který se odehrává na 5 místech v 6 časech a nějací obličejové tam furt kecají o kravinách a řeší cosi, co mi bylo ukradené stejně jako ta pipina. Série je nazajímavá a prakticky nedívatelná. ⬇️ 3% ()

Reklama

Reklama