Reklama

Reklama

Avengers Přísně Tajné: Black Widow a Punisher

  • USA Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (více)
Trailer

Poté, co zasáhl do přísně tajné mise, je PUNISHER vzat do vazby AGENTEM S.H.I.E.L.Du a AVENGEREM, BLACK WIDOW. Na příkaz ředitele Nicka Furyho jsou Punisher a Black Widow posláni na misi, aby zastavili LEVIATHANA, světovou teroristickou organizaci, která plánuje prodat ukradenou technologii S.H.I.E.L.D tomu, kdo dá nejvíc. Teď musí samozvaný ochránce zákona a tajný agent spolupracovat, aby se tato technologie nedostala do nesprávných rukou. Osud světa a osud AVENGERŮ visí na vlásku. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ale DC proste dela lepsi animaky. I pro nej sice pracuji Asiati, ale stale to pusobi tak nejak "zapadne". Marvel asi pokazde najme legii Japonciku, a tak se neni cemu divit, ze to pusobi uplne jako anime (podobne jako jejich "X-Meni" z r. 2011). Ne ze by to bylo uplne spatne. Animace je na dobre urovni, zvuky taky. Ale cele to pusobi jak jap. videohra s akci podbarvenou silenymi techno motivy ala "Devil May Cry". Navic ani oba hlavni hrdinove mi proste nesedi. I kdyz u nas nejsou tak moc znami, tak nejak se zde pocita s tim, ze divak vi, o koho se jedna. To by jeste nevadilo, ale zkratka tyhle "antihrdiny" typu Punishera nemusim. Vsechno jenom postrili a basta, a kdyz neco rekne...takovy Batman by si s jeho "cool" hlaskami moh utirat zadek. Black Widow (samozrejme s manga vzhledem opet) mne osobne taky neprijde zajimava a do pribehu navic vnasi celkem otravnou lovestory. I kdyz se tedy pribeh tvari celkem dospele a toci se kolem ovladani mysli a supervojaku, tahle "romanticka" linka mi to kazila. Ostatni Avengers se tu sice taky kratce objevi, coz je plus, ale jako celek se jedna hlavne o "bondovskou" spionaz po celem svete pod patronaci S.H.I.E.L.D.u. Nebyt te otravne muziky a telenovelovskych sekvenci, mohlo to byt i lepsi. Takhle to neustale pusobi jak videohra z Playstationu (osobne mi prisly nektere vizualy primo okopirovane z "Metal Gear Solidu" a dokonce "Final Fantasy" - to se mi u DC rozhodne nestava :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ano, mít Black Widow a Punishera v jednom filmu je plus. Obzvlášř Punisher - kterého já rád. Bohužel Natašku jsem kak nějak nepoznával. Na můj vkus se stavěla do role labilní fňunky a její zadumané debaty bejvalým jsou opravdu na pěst. Japonský naturel z toho doslova stříká. Také celkem nečekaně jsem nějak zle bral animaci. Přišla mi odfláknutá a příliš "trhaná". Kdybych ale měl charakterizovat film jedním slovem, byla by to nuda... takže... film mě nenaštval. Pouze nudil. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie je to vôbec zlé, dokonca Punisher je borec, ale to "japonské" spracovanie z toho cítiť "jak sviňa". Aspoň že je to lepšie ako predchádzajúci "japonský" blud o Iron Manovi. Toto bol fakt že prúser aspoň v porovnaní s animovanou DC produkciou, ktorá je úplne iná liga a to aj v tých najslabších kúskoch. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Jak ten čas letí a já se pravidelně proprsťuji většími a většími kvanty komiksů, tak pomalu, ale jistě docházím k závěru, že superhrdinské animáky stojí za uschlou mrdku v rozcuchaném afru somálské štětky. A to neříkám kvůli odvážným slovům Alana Moorea v jednom z jeho nejnovějších interview, ale prostě jen proto, že nevěřím, že superhrdinský komiks dokáže ještě jakkoli uspokojit mé geekovské libido. A když mě neuspokojí handjob od výtvarně a scénáristicky fenomálních děl, tak co mi asi tak může nabídnout nějaký tuctový tévé shit s lacinou animací a slaboduchou stórkou? Avengers confiblablablabla mi zkřížil cestu zrovna ve chvíli, kdy mnou cloumala existenciální krize. Kdy mi varlata začala vyplňovat volný prostor v trenýrkách. Kdy jsem se konečně naučil říct: "Tímhle si kurva nebudu zasírat sítnici!!" Tak si radši čapněte nějakou tu rezervu na mé hodnocení, neboť jsem zaujatý zmrd, jehož pohárek trpělivosti nad superhrdinským hovnařením oficiálně přetekl. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Veľmi tupý príbeh obalený do pekného anime hábu v japonskom štýle. Romantika s Black widow je takmer neznesiteľná s patetickými dialógmi, našťastie je tam častejšie Punisher, ktorý je fakt zaujímavá komixová postava. Rozpoltený drsniak, ktorý masakruje nepriateľov, nepozerajúc na to, že komixoví hrdinovia (ale aj záporáci) proste nezabíjajú. Soundtrack je akoby vystrihnutý z 80tych rokov, gitarové sólička a tak... a to osobne môžem, celkom sa to k atmosfére filmu hodí. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama