Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (290)

malylada 

všechny recenze uživatele

No úplně zbytečné pokračování a výplach. Tupější to opravdu být nemohlo po všech stránkách, zvlášť demence u všech záporných postav je iritující. Děj je jednoduchý jako leporelo v mateřské školce a o proti předchozím dílům se nedočkáme žádných náznaků zvratů. Jason Statham dělá nepřetržitě fašírku z nepřátel a je to nejpozitivnější na celém filmu. Akce dobře utíká, jen v některých momentech je to opravdu moc a vyloženě Mcgyverovy pokusy jsou k smíchu. Krom lehce nadprůměrné akce nemá film co nabídnout......4/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem standardní akční film, který si užijete hlavně ve chvíli, kdy máte rádi akční filmy a máte rádi Jasona Stathama. Je to relativně solidně odvedená práce, u které ale máte pocit, že se příliš inspirovala "Mission: Impossible", což je škoda. Ale scéna s bazénem je stejně pořád hodně dobrá. A když Jason mlátí, bolí to. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ani druhý zabijácký Mechanik se nevyhnul zbytečnému žvanění, ale nebylo ho tolik, jako v předchozím díle. Jakmile se film přes ty hluchá místa s konečnou platností přenesl, navázal na výbornou úvodní sekvenci a nabídl klasickou stathamovku se vším, co k tomu patří. Jen tu Jessicu bych vyměnil. Hezká holka to sice je, ale tady to její hraní nestačilo ani na akční béčko. 70% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ne, já už ničemu nerozumím. Jason Statham, možná poslední akční hrdina, kterému stále můžeme věřit role 40níků v top formě udělá poměrně slušnou, čistou žánrovku a stejně se najdou v komunitě akčních fans, někteří, co se budou tlouct do prsou jak je to hrozný. Ono kdo chce remcat, tak prostě remcat bude. Jasně příběh je trošku naivní,předvídatelný a samoúčelný. Jessica je jen nastrčená kost a další, další chyby... Jenže Jason je v super formě, jak kulky, tak rány rozdává s grácií a noblesou. A já měl pocit, že to zase dělá pro mě, pro nás a pro všechny, kdo tenhle žánr ještě vyhlíží a milují. 80 procent. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Prospělo by tomu, kdyby to mělo delší stopáž. Tři zabití, každé na 10 minut? Málo, divák si to nedokáže užít. Když si vzpomenu, že Michael Scofield se z vězení dostával celou první řadu seriálu, tak tohle bylo zbytečně moc osekané. Ale co je vlastně největším kamenem úrazu a pohřbívá tak celkem vyvedené akční scény a herecké kvality všech zúčastněných, že je to zase o tom stejném brdu - zachránit ženskou, do které se zabouchl - nuda! ... GA Cinema ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Arthur Bishop (Jason Statham) nosí hodinky Omega Speedmaster Professional a IWC Aquatimer Automatic 2000. (Liqid)
  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)

Reklama

Reklama