Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (290)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nový Mechanik zabiják mě docela zklamal. Jednička byla svižná, měla dost dobrý děj a také chování postav, ale u dvojky jde vše stranou. Dočkal jsem se sice dost akčních sekvencí, ale zpracování bylo dost chabé (což je zajímavé, neboť u filmu s rozpočtem 40 milionů dolarů bych očekával daleko lepší výsledek). Kromě Stathama s Jonesem jsou i herecké výkony slaboučké, taková Jessica Alba zahrála, až mě z toho na konci rozbolely oči. Příběh nebyl vymyšlený špatně, ale realizování už bohužel ano. Mnohokrát jsem se musel u filmu zasmát, co jsem to právě viděl za ujetou nelogičnost, protože s takovými situacemi se zde potkáte na každém kroku. Několik věcí bych zařadil do kolonky nápaditých (například scéna s visutým bazénem na mrakodrapu), ale jinak film na diváka házel jedno klišé za druhým, až do momentu, že jste to nemohli přehlížet. Od podprůměru to zachránilo charisma Stathama doplněné českým dabingem Schwarze, dále i Jones a pár zajímavých situací. Na druhou stranu filmu podráží nohy příběh na vedlejší koleji, výkony vedlejších herců a nikterak úžasné technické zpracování. Za mě dávám 55 % ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Akce na pohodu, ta tomu vévodí, díky bohu. Protože zbytek bylo jen nezáživné, nesmyslné a někdy i hloupé žvatlání. Zejména rozhovory mezi Jasonem a Jessicou byly na hraně trapnosti. Po pravdě se ani nedivím aktuálním 53%, protože jen tak někdo nevezme přes srdce o poznání horší pokračování nadupané jedničky. 72% (with J.) ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Souhrou různých náhod se mi film velice líbil. Zrovna jsem se vrátil od moře, po dlouhodobé absenci filmů jsem pustil tv a aniž bych věděl co běží , zaujaly mě prvotní velmi krásné záběry Ria. Nejprv jsem si myslel, že je to nějaký vynikající dokumentární film než začali titulky z kterých jsem se dověděl, že tam hraje má oblíbená herečka Jessica Alba, která i na svůj pokročilejší věk je neskutečně krásná. Překrásné záběry Ria, Thajska, Sydney a hlavně Jessiky udrželi mou pozornost až do konce, což byl asi záměr tvůrců, jinak by se dal film hodnotit i jako odpad, přes spoustu nesmyslů, klišé a předvidatelnosti, ale já měl zrovna po velmi vydařené dovolené perfektně vyčištěnou hlavu zbavenou stresu , blbé nálady z našeho hnusného počasí, dobře naladěn, tak jsem se nesmírně bavil. Prostě vypnout mozek, nehledat chyby, přistoupit na hru a bavit se. Možná, kdybych se nevrátil z úžasné dovči ve skvělé náladě a viděl to za jiných okolností, hodnotil bych méně, těžko říct. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Drsný řemeslo mohou dělat jen drsní mechanici. Tak tady máme dvojku a já se opět bavil. Úvodní sekvence na lanovce je bondovka hadr. "Hlavně aby to vypadalo, jako nehoda" a ne zakázka profi zabijáka je i zde stěžejní. O akcičku není nouze o pěknou kočičku také ne, ale tu postelovou scénu, teda pěkně odflákli. To já bych si s takovým materiálem dokázal pohrát líp. Tommy Lee, jako drsnej obchodník se zbraněmi v Bulharsku, mě také pobavil. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Reklama na cestování. Novodobý Willy Fog se přemisťuje rychleji než Mrázek v brankovišti, není pro něj problém skočit v Maďarsku do jezera a na dvě tempa doplavat před operu v Sydney. V podstatě se zavřela možnost natočit trojku, protože kde v tomhle díle Jasoň nebyl? Víceméně bez výhrad, jen kdyby ošacení filmu bylo stejně sexy jako Albumová v bikinách. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Skladba, ktorú si prehráva Arthur Bishop (Jason Statham) na LP platni, je "Suffocation Blues" od skupiny Black Pistol Fire. (Laslo)
  • Arthur Bishop (Jason Statham) nosí hodinky Omega Speedmaster Professional a IWC Aquatimer Automatic 2000. (Liqid)
  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)

Reklama

Reklama