Reklama

Reklama

Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

  • Česko Snoopy a Charlie Brown ve filmu (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (75)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám primeraný prehľad o fenoméne okolo party Charlieho Browna, no nezaznamenal som, že by ich príbehy boli tak turbulentné a plné divokých gagov. Skôr išlo o melancholický pohľad na detské časy. Doba sa ale zmenila a dnešná mladá ( a malá ) divácka obec by proste neprijala niečo, kde sa každú sekundu niečo kineticky besne nepohybuje. Prispôsobili sa tomu aj THE PEANUTS, pričom neurobili vôbec zle. Nový obal im pristane, je to dravé, energické a spomínané vizuálne gagy sú pomerne originálne. Pre malých a rozhodne aj pre veľkých divákov. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Na pětašedesátilétýho psa má Snoopy pořád kouzlo a sílu bavit! Kupodivu jsem vůbec netrpěl, i když nejsem fanda Charlieho Browna a ani neznám jeho eskapády. Kolekce skečů, provázaná honbou za "Malou Zrzečkou" (ano, zní to trošku divně), si mě nakonec získala. Je to milý, kapku starosvětský animovaný biják, který se ale nemusí nutně líbit nejmenším divákům, které už dnes v jejich uhmataných tabletech nebaví sledovat Rákosníčka, Boba a Bobka nebo Malou čarodějnici. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Zväčša som sa skvele bavil, ale musím uznať, že toto nie je animák pre každého. Teda nie pre každého dospelého, deti si určite zgustnú. Kto na príbehoch Charlieho Browna a Snoopyho vyrastal, bude poznať postavy, vzťahy a bude chápať vtipy a odkazy na pôvodnú stripovú sériu. Úplný nováčik môže trochu tápať. Plus Snoopyho pasáže sa môžu zdať takémuto divákovi trochu infantilné. Animácia je ale skvelá. 60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

roztomilý a naivně dětský animák ve kterém dospělí prostě nemají místo.Viditelně mířeno na malé děti,takže gagy jsou hodně jednoduché a opravdu se nedá čekat nějaký dramatický zvrat jako v ostatních animácích.Přesto má filmový Snoopy svoje kouzlo a ani ti dospělí se u něj vyloženě nudit nebudou...60% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Film pro děti? To jako myslíte vážně? Má vůbec někdo z vás děti? Nebo jen koš plný použitých kapesníků? Děti musíte zaujmout, bavit a pobavit. Moje dvě děti, kluk skoro 4, holka skoro 2, nevydržely ani 10 minut. Já odpadl po necelých 20. Je to naprosto hloupé, zdlouhavé, hloupě ukecané, nudné a hloupé. Vím, že hloupé je tam dvakrát, ale považoval jsem to za natolik zásadní, že jsem to uvedl dvakrát úmyslně. Snoopyho jsem potkal naposledy v 9 letech v komiksu Tom a Jerry. A to je 25 let. Tehdy mi tam nijak extra nevadil, ale pamatuji se, že i tehdy mi to přišlo nudné a jen jako vycpávka mezi lepšími příběhy. V tomto filmu jsem nějak hledal něco, nějaký důvod, proč to dokoukat. No, po 20 minutách mi došlo, že můj čas je natolik drahý, že jsem to vzdal. A nelituji toho. Doufám, že už Snoopyho potkám maximálně na stránkách novin. Ty totiž naštěstí nekupuju. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (8)

  • Když jde Linus k tabuli losovat, jsou v záběru na třídu za ním obsazeny všechny lavice. Jedna z nich by však být měla volná, jinak by Linus neměl kde sedět. (hansel97)
  • Film měl premiéru 6. listopadu 2015, tedy přibližně na 65. výročí debutu původních komiksových stripů a 50. výročí původního televizního seriálu. (Kmotr76)
  • Když Charlie píše esej do školy, otře si ruce špinavé od inkoustu do trička a vytvoří na něm velkou černou skvrnu. Ta však ve všech následujících záběrech z trička zmizí a stejně tak i zbytky inkoustu na Charlieho rukou. (hansel97)

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Reklama

Reklama