Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa. (Falcon)

(více)

Videa (37)

Trailer 8

Recenze (263)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je naozaj na počudovanie, že Pixar má najviac pokračovaní popri najlepšej tvorbe ( TOY STORY ), paradoxne v tej najhoršej ( AUTÁ ). Ale biznis je biznis. Je však otázne, či si detičky popri otravovaní rodičov kvôli zakúpeniu nejakého toho Autíčka, všimli aj príbeh, ktorý si myslím, že je morálny, poučný a korektný, ale asi veľmi nie pre prvý stupeň základnej školy. Myslím si. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Po katastrofální dvojce jsem se tohohle pokračování bál, nicméně Pixar opět převládl nad zasraným Disneym a dal nám příběh, na jaký jsme zvyklí. Jedničce se to sice rovnat nemůže, ale pořád jsou v tom dobré emoce, dokonalý vizuál a kvalitní vtipy. K tomu to mělo zajímavý přesah, takže dohromady moc pěkné. 85% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hledáš tu svý ztracený koně?" Blesk McQueen zestárl, zmoudřel a zpomalil. Jaká to tragédie. Nicméně ladění pístů v písku, na simulátoru, po tmě v lese či při demoličním derby v Hromové díře mě celkem bavilo. A taky mě tradičně bavily všechny ty auto narážky, "krásný" Burák, maskovaný Čeněk Urvalfiltr a samozřejmě komentování Luboše Plecháčka s Karolem Kolákem. Vlastně na tom není nic vyloženě špatného, jen už je to celé takové oválně klišovité. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Záver (dúfajme) populárnej frančízy je remeselne mimoriadne kvalitným dielom, ktorému navyše nechýba tlčúce srdce. To je možno iba dokonale zakryté vypočítavosťou za vidinou istého zisku. O predaj lístkov aj merchandisingu určite nebude núdza, no je opäť raz potešiteľné, že z toho budú mať radosť aj diváci a nie iba účtovníci, kedysi nezlyhávajúceho giganta. Získať si späť divácku dôveru nie jednoduché, tu sa to však podarilo výborne. V podstate sa tu kopírujú klady aj zápory prvého dielu. Tu sa však riešia zaujímavejšie témy a má v rukách silné zbrane v podobe nostalgie a pachuti po predchádzajúcich počinoch z autíčkarskej série. Minimálne v mojich očiach teda ide o najvydarenejší kúsok z trilógie. Záver som prereval ako malé decko 8/10 ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Marná sláva, je to chtě nechtě nastavovaná kaše (a to jsem neviděl dvojku). Závěr s výměnou je přesto vymyšlen skutečně dobře a nakonec je to doják. Především v první půlce se to ale fakt nechytá, je to šíleně roztěkané a jaksi nepřehledné. Díky tomu to ani u našich dětí nezabralo tak dobře jako jednička, kterou i po cca dvacátém shlédnutí stále nesmírně milují. Celkový dojem: 65% Zajímavé komentáře: DaViD´82, Jara.Cimrman.jr ()

Galerie (73)

Zajímavosti (19)

  • Na dveřích Sterlingovi kanceláře je vytištěný nápis „A113“ - jde o tradiční easter egg Pixaru, který tento kód schovává do všech svých filmů. (michal1279)
  • Autá 3 sú posledný film, ktorý napísal Daniel Gerson. Tento scenárista podľahol rakovine mozgu 6. február 2016 vo svojich nedožitých 50tich rokoch. (LuiCJ)
  • Po titulkách nasleduje ešte krátka scénka. (ČSFD)

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

07.11.2014

Pixar nám příští rok nabídne hned dva originální filmy. V hlavě bude příběhem pěti emocí malé holčičky a The Good Dinosaur nám představí apatosaura s dobrým srdcem. Od roku 2016 se ale Disneym… (více)

Reklama

Reklama