Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (319)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem variaci na Jumanji a tu jsem taky dostal. Takze jsem vlastne spokojenej, po povinnym uvodu se rozjede fajn akce, prisery sice nejsou trikove uplnej top, ale nejsme ve scifi, ale v rodinnym filmu, takze furt nadstandart, herci jsou sympaticky a to prekvapive vcetne zubatyho Champa. No a vic k tomu asi neni co dodat, jakmile se film rozjede, uz nohu z plynu nesunda az do predvidatelnyho zaveru. Ja se bavil, kultovka jako Jumanji z toho nebude, ale druhymu zkouknuti za par let se urcite nebranim. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komediální podívaná, lehoučká jako pírko, poměrně nápaditá, s pěknými efekty, snesitelným Jackem Blackem (on i režisér Letterman se od Gulliverových cest rozhodně polepšili) a výbornou hudbou Dannyho Elfmana. Ano, srovnání s Jumanji mě samozřejmě napadlo také, nicméně na rozdíl od ostatních si nemyslím, že by v tom "souboji" Husí kůže nějak výrazně prohrávala. U řady scén jsem si říkal, že alespoň takovou atmosféru měli mít noví Krotitelé duchů. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti tomuhle snímku hodně chybí a dva mladí mužští hrdinové mě tak štvali, že jsem doufal, že zemřou, což samozřejmě vzhledem k žánru není možné. Ale Jack Black zde pro mě byl skvělý, přesně pro potřeby role, no a celkový nápad naprosto výtečný. Doufám, že si od Stineho v budoucnu konečně něco přečtu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Byť nejsem kategorie, na kterou Goosebumps cílí, bavil jsem se dobře. Mělo to tak nějak všechno, co by člověk od rodinného fantasy chtěl, takže tu byl vtip, solidní efekty, trocha fungující romantiky a samozřejmě i dobrý nápad, ačkoliv oživlé knižní postavy nejsou ve světě filmu či literatury novinkou. A nemělo by se zapomínat ani na herce, kteří mě docela překvapili. Teď nemám na mysli Jack Blacka, ale především Odeyu Rush a Dylana Minnettea, kteří nejenže vystřihli ukázkově neprotivné teenagery, ale společně jim to ladilo i v dalších ohledech. Upřímně řečeno moc jsem nečekal a o to víc jsem byl na konci spokojenější. 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ODEMKNULS NĚJAKOU KNÍŽKU? NEOTVÍREJ JI!…“ /// Puberťácká podívaná s variací na Jumanji (či Noc v muzeu?), páč příšery (z knížky) uvedou město do chaosu. Tady zřejmě jen proto, aby se Jack Black dokázal postavit svým démonům.Jde podívanou (hlavně) pro děti, takže čekejte jednodušší story u který brzo vomrzí i ten neustálej digitální bordel. Hoďka a půl by bohatě stačila. Taky by neuškodilo víc ftipu. Ale jestli vám stačí, že je vaší starý furt šestnáct… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Příběhy, který má na svědomí dětskej spisovatel Robert Lawrence Stine, neznám. 2.) Zamiloval jsem se do představy. 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Na konci filmu pozdraví R.L. Stinea (Jack Black) postarší učiteľ drámy, ktorý sa predstaví ako Black. Je to odkaz na Jackovu herecko-hudobnú kariéru v kapele Tenacious D (2006). (belinko)
  • Původně měl adaptaci na plátna přinést režisér George A. Romero, ale nakonec se tak nestalo. V roce 1989 měl film připravit Tim Burton, i z toho však sešlo. (hansel97)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama