Reklama

Reklama

Chlemtám tvou krev

(festivalový název)
  • Československo Vypiju tvoji krev (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Parta satanistických hippie terorizuje vesnici, do které zavítá při své jízdě. Pořádá zde rituály, bere drogy a ubližuje zvířatům i lidem. Vše nabere však naprosto obludné a nezastavitelné obrátky, když tuto tlupu agresivních pobudů malý kluk nakazí vzteklinou z mrtvého psa. Nákaza se rychle šíří, mezi všemi vzniká zmatenost, halucinace, agresivita a vzájemné násilí. Bohužel se nákaza začne šířit i mezi ostatní obyvatele vesnice. Nikdo si není jist vlastním životem ... (Flipnic)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o jeden z prvních filmů vůbec, který obsahoval základní téma rychlého šíření nákazy a změny člověka v agresivní a nemyslící zombie. (Flipnic)
  • Film se dočkal tradičního cenzorského "střihu", mnoho minut brutálních scén z něj bylo odstraněno. Později v 80. letech vyšla VHS verze, kde byl "odborný" příhovor jisté dámy Mary Whitehouse, která varovala před jeho obsahem, škodlivostí atd. (Flipnic)
  • Paradoxně však díky svému věku nebyl tento film nikdy umístěn na tzv. "videonasties list" ve Velké Británii. (Flipnic)
  • Toto byl první film, který byl cenzorskou organizací MPAA označen "X - ratingem" pro zobrazování brutality, násilí, krve atd. (Flipnic)

Reklama

Reklama