Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Mimochodem ta první půlka mi krásně ukázala, jak se mění doba. Když to srovnám s takovým Na samotě u lesa, kde hledali v kadiboudě splachovadlo a na vesnici elektřinu. :)

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Další důkaz toho, že holky bez makeupu vypadají mnohem krásněji. :)

A i když to nebyl žádnej šlágr, tak si nemyslím, že by to byl nějakej českej podprůměr. Nemůžete z každýho filmu čekat Kolju. A když to porovnám s nějakejma romantic komediema z USA, tak tohle je určitě nadprůměr. ;)

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

Kateřina Hrachovcová-Herčíková  to je hrozná piksla za mlada celkem pěkná a teď z ní je hrozná kreatura :D

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Nehorázná kýčovina !!!! Jeden z mála příkladů, proč se za českou filmovou scénu stydím čím dál více!

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Říkal jsem si, že Bukowski by nešel do nějaké sračky; hluboce jsem se zmýlil. Vydržel jsem tuhle hrůzu asi 20 min a dost. 14-ti letý rozmazlený cajzlovský fracek a jeho "proměna".. brrrrr... a ta Hrachovská čím dál větší kreatura. Chtěl jsem aspoň jednu za Řezníčka, ale totok nie, súdruzi, totok nie...

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Jak tohle může produkce dopustit,kdyby se spojil rozpočet posledních ptákovin a sehnali by pořádnýho režiséra a scénáristu...

reich

reich (hodnocení, recenze)

Jako nevím, ale tohle docela šlo a film mě ani neurazil. Češi umí natočit i větší pitomosti, ale tenhle film mi přijde průměrný.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Herčíková je opravdu tragická. Všechno se dá prominout, ale její angažmá ne.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Rayen1

Aspoň v nějakým žebříčku budou Češi vést. :DD Třeba to porazí i Malý Herkules 3D. Jenom i pořád hlava stojí nad tím, že se k takový kravině upíšou i dobří herci. Což třeba Řezníček a Rybová podle mě jsou a bez pokračování Saxána řeknu i Černockou.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

hansel97

Hudební tvorbu Vladimíra Mišíka mám rád, ale jeho syn, to je doslova peklo... s tím Bíbrem jsi to trefil přesně, bylo to to první, co mě napadlo, když jsem ho poprvé uviděl :D Jinak tenhle film bude šílený shit, zařadí se to podle mě hned vedle Babovřesk, obou dílů Playgirls a Panic je na nic..

na příspěvěk reagoval hansel97

 (hodnocení, recenze)

Dam tomu sanci.Nehraje tam Bohdalova ani Donutil.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

TheSlezy

Já dokonce uvažuju, že bych na to skočil do kina, abych mohl zase něco pořádně rozdrbat, ale 130 korun za takovouhle kravinu asi nedám no. :D

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Opravdu nepochopím jak se k tomuhle filmu mohlo upsat tolik známých lidí. Několik herců, kterých si dokonce vážím. Ale tím českým rádoby Bíbrem to totálně dojebali. :D

na příspěvěk reagoval Rayen1

Sleep.y

Sleep.y (hodnocení, recenze)

Něco mi říká, že to bude konkurence k Troškově "pozdní tvorbě"...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama