Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Manželství! ... Konec spontánního sexu, svobodnýho cestování a nakupování jen na povolení." Pohoďák Tom v tom má zkrátka jasno a kdyby lidi předem věděli, co vlastně znamená skok do chomoutu, tak by nás před vymřením patrně nezachránily ani ty islámské kobylky. Žít single má zkrátka své výhody i nevýhody a tento snímek se je snaží zmapovat. Někdy tak činí zábavnou formou, jindy trošku moralistickou, ale já jsem si v něm nějaký ten důvod pro zasmání našel. Zejména mě pobavily holky, který slyší jen to, co chtějí. Taky komentování pipiny z trvalého vztahu a sexu starší ženy s mladším mužem nebylo špatné. Co mi ale vrtá hlavou je sexuální poloha "rum s kolou" a způsob, kterak přitom využít křečka. Doufám, že o tom strejda Google něco ví. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V podstate som čakal niečo na štýl He's Just Not That Into You, a v niektorých ohľadoch to naozaj tak pôsobí, ale v celkovom ponímaní to žiaľ nebolo až také dobré ako spomínaný film. Dokonca ani Christian Ditter sa až tak nevyznamenal ako pri jeho poslednom kúsku (Love, Rosie). Takže v podstate menšie sklamanie, ale zas nebolo to najhoršie. Herecké obsadenie ako tak vylepšilo celkový dojem z filmu, dokonca ani dejová línia nebol až tak na zahodenie. Len tá pointa, ktorá sa nám snaží nahovoriť ako je "byť single" úžasné, ma akosi nepresvedčila... Lebo byť single často znamená aj samotu a pochybnosti o sebe samom. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Největším pozitivem tohoto filmu je soundtrack , který je parádní. Příběh je průměr a když se člověk povznese přes ten milion dialogů co zde je dá se na to i dívat bohužel humor zde není takřka žádný jelikož pobavil jen Gandalf a jedna humorná scéna jinak nic. Velké mínus za postavu Rebel Wilson nedokážu pochopit jak se někomu ta herečka může líbit a přijít vtipná. 60 procent lepší průměr ()

Baboonek 

všechny recenze uživatele

Jako komedii určitě doporučuji, velmi mě to překvapilo. Film nedokázali zabít ani trapárny o které se tam dost solidně staží a ani převeliké klišé. Pokud čekáte klasický happy end - tak film má docela dobré poselství - ani v americe to vždy nemusí být jenom růžové. Je to trochu přehnané - ale tak zase, co by ste od těch amíků chtěli- Dobrej posun v před a za mě 3*. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejryzejší příklad ubohé americké komedie. Já ten jejich křečovitý humor zkrátka nedávám. Vulgární, trapná a kýčovitá slátanina s rádoby hlubokým poselstvím a koncem, co se zoufale snaží hrát na city. Horší film jsem dlouho neviděl a hodnocení 59 % je nanejvýš zarážející. Inteligentní filmy tu mají často srovnatelné hodnocení. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama