Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ten mnohými zmiňovaný "Hangover pro ženy" v tom zas až tak nevidím, ale nemůžu filmu upřít, že je to též solidní oddychovka spíše pro tu něžnější část publika. Je to takové typicky hollywoodské, navíc tuhle hereckou partu taky úplně nemusím, ale nakonec to i přes jistou skepsi bylo docela fajn. Rebel Wilson je na jednu stranu svým zjevem děsně otravná (a tím nemyslím proporce), ale když má dobře napsaný charakter, její hlášky a komediální talent dělají většinou celý film. A nejinak je tomu i tady. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

31 hodin od projekce si vybavuju jen to, že jsem na konci filmu měl dojem, že nikdo nevěděl, jakej ten film má bejt - jestli to má bejt romantický, nebo jestli to má bejt komedie, nebo jestli to má bejt typická přeslazená romcom pro holky okolo třicítky s pointou, že láska existuje; nebo jestli to náhodou nemá bejt povídkový filozofický blábol o tom, že holky si vystačej i bez chlapa, nebo že na pravou lásku není nikdy pozdě, nebo že i sexistický machos se dokážou změnit, byť jim ta holka, která je změní, uteče s totálně nepadnoucím tydýtem beze špetky chlapství; nebo jestli to náhodou nebyl jen totální vymaštěněj blábol s ukrutně blbě přepisovaným scénářem, z nějž jen čiší, že i trojice autorů neměla páru, jak se k předloze postavit tak, aby to dohromady fakticky zafungovalo. Zahraný je to podle mě totiž místama skvěl (hlavně v pánským podání) a místama blbě (hlavně v dámským podání), a má to pár vtipných a dobrých nápadů, ale ve výsledku to prostě k 50% stahuje fakt, že scénář neví, jak vyprávět. A to je celkem hloupý, že ano. Jestli to nechtělo ubrat a zaměřit se třeba spíš na jednu pointu a zbylé tři dát tak nějakej jakoby bokem, protože ve výsledku ty čtyři závěrečné pointy jdou VŠECHNY bokem, a film absolutně nijak nevyznívá. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

První půlka poměrně drze útočila na spodní proudy mé zastydlé puberty a odhalila, že spousta narážek a scének z tohoto ranku mě stále ještě dokáže slušně pobavit, zato druhá půlka byla bezradná a natolik bez invence, až byla úplně zbytečná. Z Rebel Wilson jsem byla zase bezradná já - nedokázala jsem v ní vůbec vidět ženskou bytost; strašlivě mi připomínala toho tlouštíka z Malé Velké Británie, takže jsem se vlastně smála jemu. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Žánrově vyčnívající nepředvídatelná jednohubka, která umí pobavit, ale místy jí dochází pára v humoru. (Možná trochu více Rebel?) Každopádně mi scenáristicky strašně viděl našroubovaný příběh Alison Brie, která nemá s hlavními postavami žádné interakce a ani je nezná. Nehodila se tam, tři příběhy by stačily. Dakota Johnson mi nevadil a celkově to má docela spád a je to velmi příjemné. Ovšem vedle S láskou, Rosie musím dát nižší hodnocení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle asi slušnočechům a naštvaným matkám zkazí večer. No jen považte, bělošky tu souloží s černochy a Indy, ženy se tu nechávají umělě oplodnit, protože chlapa nepotřebují, a ještě k tomu to vyznění, že být sám je fajn (chudáci chlapi, kdo jim teď dá jídlo jako prvním, ještě před dětmi?). K filmu jsem se dostal hlavně kvůli Leslie Mann, nic víc jsem o něm prakticky nevěděl. A snad i proto jsem byl mile překvapen. Ani ne tak moc komedie (pár pousmání dneska zažijete dokonce už i v horrorech) jako spíše zajímavá (byť čistě filmově fantaskní) skoro až sociální sonda. Hrozně se mi líbilo, že to nemělo nějaký extra zvlášť společensky (pře)výchovný závěr, ale mnohoznačný. Někdo si prostě nakonec někoho uloví, vdá se (třeba za Inda s divným smyslem pro humor), někdo se nechá oplodnit uměle aby hned potom narazil na takřka životního partnera (kterému je úplně u prdele, že to dítě není jeho - naivní? Ne, mě by to taky bylo u prdele) a někdo, kdo byl takřka závislý na zamilovanosti a potřebě milovat nakonec zjistí, že být sám není zase tak špatné (a že na tom není vůbec nic špatné). No a pak je tu ta čtrvtá, tak prostě bude pařit a volně souložit pořád. Nejvíce se mi líbila linie právě s Leslie (zajímavé je, že z úvodní čtveřice nejstarší, ale vypadá nejlépe), a když jí dali pohlídat dítě, dojala mě až k slzám. Obsazení bylo fajn, Dakota byla v roli tak fajn, že se snad kvůli ní i podívám na 50 odstínů šedi. Jen postava Rebel Wilson, která sama o sobě působí fajn, mi přišla až trapná. Jako celek ale působivé a zajímavé. 3.5* ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama