Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

První půlka poměrně drze útočila na spodní proudy mé zastydlé puberty a odhalila, že spousta narážek a scének z tohoto ranku mě stále ještě dokáže slušně pobavit, zato druhá půlka byla bezradná a natolik bez invence, až byla úplně zbytečná. Z Rebel Wilson jsem byla zase bezradná já - nedokázala jsem v ní vůbec vidět ženskou bytost; strašlivě mi připomínala toho tlouštíka z Malé Velké Británie, takže jsem se vlastně smála jemu. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a mohl to být první film u kterého jsem v kině usnul. A to se nestali především díky Rebel Wilson, která jako jediná dokázala být vtipná. Ale jinak je film velmi nudný a hlavně špatně pojat. Je to zmatené, špatně se orientuje ve jménech i v lidech. Aspoň že se povedl výběr hudby. Jen Nechápu, že se distributor nebojí dát toto do kin. Prostě film, který vidět určitě nepotřebujete....28%. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Jak se připravit pro vztah. Tenhle film vůbec není o single lidech. Je to o lidech, kteří jdou ze vztahu do vztahu, jejichž celý život se točí kolem mužů (nebo alespoň některé jejich části) a kteří se musí naučit jak být správně ve vztahu. Nejde tedy o dobré a špatný způsoby jak být singl, ale o dobré a špatné způsoby jak být ve vztahu. Jste příliš samostatná a chcete být svobodná matka, protože proč ne? Pak vám osud hodí do cesty Správňáka™, abyste se naučila přijmout pomoc od někoho jiného. Jste pro nezávazný sex bez vztahu? Pak poznáte sympatickou romantičku, aby vás přivedla na správnou cestu. Pokud už jste singl, je to jen proto, abyste se dostatečně dobře poznali a byli i ve vztahu sami sebou. Tudíž vám tenhle film narve do krku své zásadní moudro, že život je celý o vztazích. Děje se tak za pomoci nepřiměřeně dlouhé stopáže, Rebel Wilson, která se chudák ze své herecké škatulky už nevymaní, a Leslie Mann, které stačí být sympatická. Zbytek za řeč nestojí, Dakota Johnson je ale správně nijaká pro to, aby se s ní divačky mohly ztotožnit, nebo ne? Mimochodem, Liz Tuccillo stojí i za Sexem ve městě a napsala Až tak moc tě nežere. Vědět to předtím, tak se do téhle reklamy na romanci snad ani nepouštím. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o běžném tématu plná zaběhlých klišé a šablon. Alison jsem měl rád z Community, tak jsem se na to těšil, ale tady je taková nijaká. Celkový humor je fajn, ale žádný armageddon bránice se rozhodně nekoná, herecký ansámbl nepřekvapí a Rebel Wilson si jede svoje "bomby" podobně jako jinde. Víc se o tom asi nedá napsat, aniž bych nezačal popisovat děj. Je to více komedie, než cokoli a sic používá stereotypy ze života, tak jedou ve filmových kolejích, takže se to nedá brát jako rada/varování do života. Pokud chcete něco víc "ze života", dejte si raději Blue valentine. A ne, není to komedie. Ano, je to spíš depka. To se vám nelíbí? Tak se raději vraťte ke komedii typu How to be single. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejryzejší příklad ubohé americké komedie. Já ten jejich křečovitý humor zkrátka nedávám. Vulgární, trapná a kýčovitá slátanina s rádoby hlubokým poselstvím a koncem, co se zoufale snaží hrát na city. Horší film jsem dlouho neviděl a hodnocení 59 % je nanejvýš zarážející. Inteligentní filmy tu mají často srovnatelné hodnocení. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama