Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby byl film koncipován detektivním způsobem, kdy má hrdinka přijít na to, co vlastně v životě chce, aby to na konci odhalila způsobem, který by vám měl umožnit pochopit nějakou zásadní životní pravdu. Nemůžu si pomoct, ale ve skutečnosti je to plácání hubou na prázdno. Asi už nejsem single příliš dlouho, abych ten film docenil, ale pro mě je špatný. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Film určený snáď výlučne ženám a aj to tým jednoduchším a promiskuitným šľapkám. Príbeh o štyroch ženách, ktoré žijú život bez zmyslu, bez akejkoľvek pointy. Hnusná tlustoprdka tu vystupuje ako planéta vedomostí a poučení do života, nielen hnusne vyzerá, ale ešte sa sem tam odporne pozvracia a hlavne šuká každú noc iného chlapa. Tomu snáď neuveria ani Angličania, ktorí klátia všetko, čo sa hýbe, nedostatok ľudskej podoby nie je problém. Druhá krava z 50 odtieňov filmového odpadu tu testuje svoje city tým, že nechá svojho priateľa po 4 rokoch, aby ošukala takisto všetko, čo príde pod ruku, nezáleží aká rasa. Dakota Johnson je skutočný div prírody, gény na herectvo má, ale hraje v plytkých žánroch, kde ju nútia dať si účes Majky z Gurunu, ako môžeme vidieť v prvej polovici tohto slávneho snímku. O tretej a štvrtej pizde nie je nutné veľa hovoriť, nakoľko jedna sa vášnivo zamiluje do pakistánskeho Žida a druhá chce šukať, ale dieťa potrebuje nutne zo skúmavky. Odporúčam vzhliadnuť len osobám so silným žalúdkom. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

První půlka poměrně drze útočila na spodní proudy mé zastydlé puberty a odhalila, že spousta narážek a scének z tohoto ranku mě stále ještě dokáže slušně pobavit, zato druhá půlka byla bezradná a natolik bez invence, až byla úplně zbytečná. Z Rebel Wilson jsem byla zase bezradná já - nedokázala jsem v ní vůbec vidět ženskou bytost; strašlivě mi připomínala toho tlouštíka z Malé Velké Británie, takže jsem se vlastně smála jemu. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jak tu někdo psal, že první půlka filmu je daleko lepší než ta druhá ... Já se musím přiznat, že jsem to měla úplně naopak. Popravdě jsem od tohoto filmu zase tak moc nečekala a o to víc mě mile překvapil. Herecký výkony byly skvělý. Všechno mělo neuvěřitelně rychlý spád, takže jste neměli vůbec čas se nudit. Vtipné momenty se taky našly. Ten konec jsem čekala malinko jinej, ale takhle to tvůrci asi udělali líp. Trochu mě to ke konci dojalo jako dlouho žádnej film. Stejně to ale na plný počet určitě není. Tenhle film patří mezi ty, které určitě uvidím ráda znovu. Na večer po práci je to fakt ideální podívaná. Doporučuju. Supr film ze života. 80%. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si pustit něco, u čeho nebudu muset myslet vůbec na nic a jen se smát. Nějakou průměrnou americkou vztahovou slátaninu... A i přesto, že se tak tenhle film tváří, je i dost na zamyšlení. Čekala jsem, že to bude blbost, ale vlastně se mi vážně líbil. Příjemně mě i překvapila Dakota Johnson, kterou znám akorát z připitomělých 50 Shades. Hudba dobrá, scénář takový genuine, ne moc škrobený... A dokonce mě potěšil i konec á la Divočina. :) ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama