Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

Wysch 

všechny recenze uživatele

31 hodin od projekce si vybavuju jen to, že jsem na konci filmu měl dojem, že nikdo nevěděl, jakej ten film má bejt - jestli to má bejt romantický, nebo jestli to má bejt komedie, nebo jestli to má bejt typická přeslazená romcom pro holky okolo třicítky s pointou, že láska existuje; nebo jestli to náhodou nemá bejt povídkový filozofický blábol o tom, že holky si vystačej i bez chlapa, nebo že na pravou lásku není nikdy pozdě, nebo že i sexistický machos se dokážou změnit, byť jim ta holka, která je změní, uteče s totálně nepadnoucím tydýtem beze špetky chlapství; nebo jestli to náhodou nebyl jen totální vymaštěněj blábol s ukrutně blbě přepisovaným scénářem, z nějž jen čiší, že i trojice autorů neměla páru, jak se k předloze postavit tak, aby to dohromady fakticky zafungovalo. Zahraný je to podle mě totiž místama skvěl (hlavně v pánským podání) a místama blbě (hlavně v dámským podání), a má to pár vtipných a dobrých nápadů, ale ve výsledku to prostě k 50% stahuje fakt, že scénář neví, jak vyprávět. A to je celkem hloupý, že ano. Jestli to nechtělo ubrat a zaměřit se třeba spíš na jednu pointu a zbylé tři dát tak nějakej jakoby bokem, protože ve výsledku ty čtyři závěrečné pointy jdou VŠECHNY bokem, a film absolutně nijak nevyznívá. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

určitě se nejedná o žádný extrémní zázrak,nicméně já se bavil víc než sem čekal,protože klišé a slzopudných momentů,kdy podobné filmy sklouzávají k nuceným a laciným moralitám je tu celkem málo.Na druhou stranu je tu pár sympatických herců a nad očekávání i poměrně dost povedených vtípků (myšleno víc jak standardní dva).jako oddechovka po náročném dni funguje dobře...70% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby byl film koncipován detektivním způsobem, kdy má hrdinka přijít na to, co vlastně v životě chce, aby to na konci odhalila způsobem, který by vám měl umožnit pochopit nějakou zásadní životní pravdu. Nemůžu si pomoct, ale ve skutečnosti je to plácání hubou na prázdno. Asi už nejsem single příliš dlouho, abych ten film docenil, ale pro mě je špatný. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Žánrově vyčnívající nepředvídatelná jednohubka, která umí pobavit, ale místy jí dochází pára v humoru. (Možná trochu více Rebel?) Každopádně mi scenáristicky strašně viděl našroubovaný příběh Alison Brie, která nemá s hlavními postavami žádné interakce a ani je nezná. Nehodila se tam, tři příběhy by stačily. Dakota Johnson mi nevadil a celkově to má docela spád a je to velmi příjemné. Ovšem vedle S láskou, Rosie musím dát nižší hodnocení. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dříve mě Rebel Wilson svou vizáží i vystupováním přímo iritovala, po celém trilogijním zářezu Ladíme jsem si na ni v rámci možností zvykl a Jak přežít single byla kdysi dokonce komedií, na kterou jsem čekal už v době, kdy běžela v kinech. Dle hlavního představenstva bylo jasné, že se tahle ujetá romantická komedie zaměří hlavně na něžné pohlaví, když jsem ale vypnul veškeré racionální myšlenkové proudy, najednou mi přestala spousta nedostatků vadit. A tak jsem možná viděl poslední ryze feministickou romantickou komedii, ztvárňující reklamu na nezávislost nezadaných žen. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno