Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle asi slušnočechům a naštvaným matkám zkazí večer. No jen považte, bělošky tu souloží s černochy a Indy, ženy se tu nechávají umělě oplodnit, protože chlapa nepotřebují, a ještě k tomu to vyznění, že být sám je fajn (chudáci chlapi, kdo jim teď dá jídlo jako prvním, ještě před dětmi?). K filmu jsem se dostal hlavně kvůli Leslie Mann, nic víc jsem o něm prakticky nevěděl. A snad i proto jsem byl mile překvapen. Ani ne tak moc komedie (pár pousmání dneska zažijete dokonce už i v horrorech) jako spíše zajímavá (byť čistě filmově fantaskní) skoro až sociální sonda. Hrozně se mi líbilo, že to nemělo nějaký extra zvlášť společensky (pře)výchovný závěr, ale mnohoznačný. Někdo si prostě nakonec někoho uloví, vdá se (třeba za Inda s divným smyslem pro humor), někdo se nechá oplodnit uměle aby hned potom narazil na takřka životního partnera (kterému je úplně u prdele, že to dítě není jeho - naivní? Ne, mě by to taky bylo u prdele) a někdo, kdo byl takřka závislý na zamilovanosti a potřebě milovat nakonec zjistí, že být sám není zase tak špatné (a že na tom není vůbec nic špatné). No a pak je tu ta čtrvtá, tak prostě bude pařit a volně souložit pořád. Nejvíce se mi líbila linie právě s Leslie (zajímavé je, že z úvodní čtveřice nejstarší, ale vypadá nejlépe), a když jí dali pohlídat dítě, dojala mě až k slzám. Obsazení bylo fajn, Dakota byla v roli tak fajn, že se snad kvůli ní i podívám na 50 odstínů šedi. Jen postava Rebel Wilson, která sama o sobě působí fajn, mi přišla až trapná. Jako celek ale působivé a zajímavé. 3.5* ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Konečne, konečne romantická komédia s nie úplne predvídateľným koncom! Film vás ani tak nechce naučiť "ako byť single" (v skutočnosti má oveľa chytrejšiu myšlienku, to je najväčším prekvapením), zato chce byť viacerými žánrami. Romantikou, drámou aj tou komédiou. A škrípalo to. Tento štýl humoru mi jednoducho veľmi nesedí, aj keď Wilson mala pár hlášok. Najviac očarujúca bola určite Leslie Mann. Pár trápnych momentov mohli nahradiť radšej cynickejšie, záverečný preslov mohol byť triezvejší. Väčšinu času bol film na dve hviezdičky, no ten koniec bolo takým osviežením, že sa v tom zlom už nebudem hrabať. Tri. :) ()

Reklama

andalin 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si pustit něco, u čeho nebudu muset myslet vůbec na nic a jen se smát. Nějakou průměrnou americkou vztahovou slátaninu... A i přesto, že se tak tenhle film tváří, je i dost na zamyšlení. Čekala jsem, že to bude blbost, ale vlastně se mi vážně líbil. Příjemně mě i překvapila Dakota Johnson, kterou znám akorát z připitomělých 50 Shades. Hudba dobrá, scénář takový genuine, ne moc škrobený... A dokonce mě potěšil i konec á la Divočina. :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podstatou How to Be Single snímky je si to v živote užiť. Pretože počas týždňa alebo života osamote, sa vám napríklad dostane len jednej chvíle. Jediná chvíľa, keď nie ste zviazaní žiadnym vzťahom. Jeden moment, kedy stojíte na svojich vlastných nohách. Naozaj single. Pár vtipov tam bolo, ale skôr to pôsobí depresívne. Je to maximálne na 2 hviezdy. Sklamanie, film mi neprišiel vtipný, štýl humoru mi nesedel, žiadna romantika, žiadny happy end pre náročných. Asi to nebol môj štýl. Hoci sa podobným filmom programovo vyhýbam, stalo sa a videl som to. Napriek tomu teda, že nie som zbehlý v debilinách, vidím tam nekonečné množstvo klišé, modelových situácií, ktoré vo filmoch najskôr už boli tisíckrát spodobnené. Napriek tomu sa stále točí podobné agitky, hoci ich hodnotenie sa po práve asi nikdy nevyšplhá nad šesťdesiatku. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám pocit, že najít opravdu vtipnou komedii není dneska nic jednoduchého. Neříkám, že How to Be Single je bůhvíjaký zázrak, ale je to film, u kterého jsem se doopravdy smála nahlas. Miluju praštěnou Rebel Wilson, jejíž hlášky jsou snad film od filmu lepší. Skvělá oddychovka, kterou si klidně ráda pustím znovu. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno