Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jak přežít single by se dalo označit nálepkou "nenáročná jednohubka na volný večer, u které může člověk v klidu vypnout". O největší porci zábavy se postarala Rebel Wilson, která byla (i díky svým tělesným proporcím) nepřehlédnutelná. Líbil se mi soundtrack, film pěkně odsýpal a děj nebyl úplně tak hloupě předvídatelný, takže to nebilo přiliš do očí a ve výsledku jsem byl spokojený. Zkrátka mile natočená romantická komedie s vesměs sympatickým obsazením, ve které člověk vidí, jak to může (ale i nemusí) probíhat u single lidí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komedie, kde se o humor stará Rebel Wilson a vychází jí to ( Tak praštěnou ženskou člověk nevídá denně). První polovina je velmi nadprůměrná, kde některé dialogy si i rád zapíšu, jelikož se mi jevily inteligentní a poučné. Druhá půlka je však už zbytečný chaos a zmatek mezi postavami, kde i vtip hraje vedlejší roli, což je škoda, ale přesto slušný. 65% ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

S kamarádkou jsme předtím vypily litr jahodové margarity, takže jsme se pak při filmu chechtaly, i když nebylo vlastně čemu. Scénář dost tragický, herecké výkony buď trapné (Rebel Wilson) nebo protivné (Dakota Johnson - moje averze k ní stoupá čím dál tím víc). Od úplného propadáku to zachránili jen sympatická Leslie Mann a její bláznivý přítel Jake Lacy a jedno roztomilé mimino. Režisérův předešlý počin se mi líbil mnohem víc. Tady jsem kromě samotného New Yorku nenašla atraktivního vůbec nic. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Konečne, konečne romantická komédia s nie úplne predvídateľným koncom! Film vás ani tak nechce naučiť "ako byť single" (v skutočnosti má oveľa chytrejšiu myšlienku, to je najväčším prekvapením), zato chce byť viacerými žánrami. Romantikou, drámou aj tou komédiou. A škrípalo to. Tento štýl humoru mi jednoducho veľmi nesedí, aj keď Wilson mala pár hlášok. Najviac očarujúca bola určite Leslie Mann. Pár trápnych momentov mohli nahradiť radšej cynickejšie, záverečný preslov mohol byť triezvejší. Väčšinu času bol film na dve hviezdičky, no ten koniec bolo takým osviežením, že sa v tom zlom už nebudem hrabať. Tri. :) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu, kdy Dakota JOhnson zakouší single život, je výborná. Pak je ta druhá část, která mi přišla trochu rozpačitá. Nejdivnější byla dějová linka s tou gynekoložkou, která najednou zjistí, že chce vlastní dítě. Ehm. Rebel Wilson má zase roli, která jí sedne jak poklice na hrnec a já zas musím říct, že tu ženskou prostě nemám ráda. How to be single je pro mě takové nijaké a i když má film dobrou myšlenku, provedení je takové uřvané a zmatené. Ale scéna s porodem je výborná, to zas jo. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno