Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

silentname 

všechny recenze uživatele

Trailer k tomuto filmu absolútne nenavnadil a dokonca musím povedať, že pre mnohých možno aj zabil tento film ešte predtým, než ho reálne videli. A môj názor? Je to dosť škoda. Pretože musím povedať, že "How To Be Single" je nakoniec jeden z najväčších prekvapení v tomto roku. Aspoň minimálne zatiaľ. Film sa síce tvári ako typická americká výplachová komédia, no nakoniec musím povedať, že to má zaujímavé postavy, má to hlavnú myšlienku, humor podľa mňa nikdy nejako neprestrelí a celkovo je to príjemný film na pozeranie. A to je prekvapivé, že to hovorím, lebo to je skutočne niečo, čo som od tohto filmu neočakával. Dakota Johnson mi opätovne potvrdzuje, že je dobrou herečkou a netreba ju súdiť pre jej rolu vo filme Fifty Shades Of Grey. Je talentovaná, sympatická a veľmi dobre vie svoju postavu predať. A nielen v tomto filme. Ale dobrí sú aj ostatní. Allison Brie je vtipná a vie ma pobaviť. Rebel Wilson to robí bez debaty a rovnako aj Leslie Mann má pár dobrých monológov. Neočakával som nič výnimočné, a nakoniec som sa dočkal zaujímavého, príjemného a oveľa hlbšieho filmu, než sa môže na prvý pohľad zdať. Ja si dokonca myslím, že stojí za pozornosť. Hovorím mu áno. Hodnotenie: B+ ()

Baboonek 

všechny recenze uživatele

Jako komedii určitě doporučuji, velmi mě to překvapilo. Film nedokázali zabít ani trapárny o které se tam dost solidně staží a ani převeliké klišé. Pokud čekáte klasický happy end - tak film má docela dobré poselství - ani v americe to vždy nemusí být jenom růžové. Je to trochu přehnané - ale tak zase, co by ste od těch amíků chtěli- Dobrej posun v před a za mě 3*. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie, která nenabídne nic originálního. Párkrát jsem se zasmála, ale spíše převažovala nuda, děj je docela předvídatelný, i když mě celkem překvapil konec příběhu s Dakotou Johnson. Rada jak přežít single podle tohoto filmu je nezávazný sex, neustále být opilá a prostě si užívat. Stačí vidět jednou za rok. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jak tu někdo psal, že první půlka filmu je daleko lepší než ta druhá ... Já se musím přiznat, že jsem to měla úplně naopak. Popravdě jsem od tohoto filmu zase tak moc nečekala a o to víc mě mile překvapil. Herecký výkony byly skvělý. Všechno mělo neuvěřitelně rychlý spád, takže jste neměli vůbec čas se nudit. Vtipné momenty se taky našly. Ten konec jsem čekala malinko jinej, ale takhle to tvůrci asi udělali líp. Trochu mě to ke konci dojalo jako dlouho žádnej film. Stejně to ale na plný počet určitě není. Tenhle film patří mezi ty, které určitě uvidím ráda znovu. Na večer po práci je to fakt ideální podívaná. Doporučuju. Supr film ze života. 80%. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Klasické, stereotipné "žena na jednu noc" na začiatku, sa zmení na "muž na jednu noc" (ako keby sme to nikdy nevideli), moderný popud sms na pozadí a známe tváre, žena neschopná zapnúť si šaty a na druhú stranu jej silná a nezávislá sestra, ktorá nakoniec poprie zmýšľanie novodobých vaginálnych pirátiek. Teraz ma film nechal v rozpoložení: potrebuje človek vôbec toho chlapa/ženu, či nie? Potrebuje sa žena prekopať desiatimi kreténmi na to, aby pochopila pointu filmu, ktorá je aj tak zrejmá? Aspoň som mala pocit, že film sa točil so snahou vytvoriť niečo pekné a dojemné, a navyše sa mi zdá, že som dostala peknú dávku podtextových správ. Teraz budem nad tým dve sekundy premýšľať aby som zistila, že ma to ale absolútne netrápi. Dobré na odreagovanie od filmov so skrytým zmyslom. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno