Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie, která nenabídne nic originálního. Párkrát jsem se zasmála, ale spíše převažovala nuda, děj je docela předvídatelný, i když mě celkem překvapil konec příběhu s Dakotou Johnson. Rada jak přežít single podle tohoto filmu je nezávazný sex, neustále být opilá a prostě si užívat. Stačí vidět jednou za rok. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Také se mohli scénáristé víc snažit když chtějí natočit film jako odraz života osamocených jedinců,ale proboha koho napadlo svěřit roli Dakotě Johnson,která je tak neohrabaná a nepřitažlivá že vždycky totálně pohřbí všechen komediální děj filmu.Nejvíce jisker dokázala vykřesat blonďatá tlusťoška s rebelským jménem Rebel Wilson která měla spoustu nápadů jak proplout každou párty se zážitkem,ale bez vlastní újmy.JAK PŘEŽÍT SINGLE mi trochu připomíná větu z pořadu Tele Tele:JAK BUDE ZÍTRA?Žilková měla vždycky odpověď,ale na to jak přežít single nikdo odpovědět nedokáže."Singláči" jedou na vlně odmítání závazků a než se rozkoukají už se dívají na to co nečekali podle přísloví:"Odříkaného chleba největší krajíc" a když to občas vypadá že jim stačí prázdná postel tak to dopadá jako ve filmu HLAVNĚ NEZÁVAZNĚ a protože člověk není stroj tak jde vždycky o víc.Tak si říkám že nezadaných lidí je strašně moc a zaměstnanci firem by jistě ocenili nějaké seznamovací večírky které by sponzoroval jejich zaměstnavatel a kde by nezakopávali jen o své "provařené" kolegy a šéfy,ale seznámili by se i s tím koho nikdy nepotkali,prostě osobní přitažlivost bez viditelného krytu kterými se hemží online seznamky.Firmy by měly pochopit že stravenky nebo vitamínové balíčky nerozjasní tváře tak jako nový vztah.Často od komentáře k filmu sklouznu ke komentáři života.Napsal jsem často?Myslel jsem vždycky. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia ( viď marshallovky VALENTINE´S DAY, NEW YEAR´S EVE či MOTHER´S DAY ) americká odpoveď na kultovú LÁSKU NEBESKÚ, len v menej epickom prevedení. Opäť tu máme postavy, ktoré sa sprvu divákovi uvádzajú ako celkom cudzie entity, len aby sme o pár minút zistili, že ich životy sú prepletené viac ako dosť. Príjemné, vtipné, dojímavé ( hlavne pre plačkov ). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Manželství! ... Konec spontánního sexu, svobodnýho cestování a nakupování jen na povolení." Pohoďák Tom v tom má zkrátka jasno a kdyby lidi předem věděli, co vlastně znamená skok do chomoutu, tak by nás před vymřením patrně nezachránily ani ty islámské kobylky. Žít single má zkrátka své výhody i nevýhody a tento snímek se je snaží zmapovat. Někdy tak činí zábavnou formou, jindy trošku moralistickou, ale já jsem si v něm nějaký ten důvod pro zasmání našel. Zejména mě pobavily holky, který slyší jen to, co chtějí. Taky komentování pipiny z trvalého vztahu a sexu starší ženy s mladším mužem nebylo špatné. Co mi ale vrtá hlavou je sexuální poloha "rum s kolou" a způsob, kterak přitom využít křečka. Doufám, že o tom strejda Google něco ví. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Jak se připravit pro vztah. Tenhle film vůbec není o single lidech. Je to o lidech, kteří jdou ze vztahu do vztahu, jejichž celý život se točí kolem mužů (nebo alespoň některé jejich části) a kteří se musí naučit jak být správně ve vztahu. Nejde tedy o dobré a špatný způsoby jak být singl, ale o dobré a špatné způsoby jak být ve vztahu. Jste příliš samostatná a chcete být svobodná matka, protože proč ne? Pak vám osud hodí do cesty Správňáka™, abyste se naučila přijmout pomoc od někoho jiného. Jste pro nezávazný sex bez vztahu? Pak poznáte sympatickou romantičku, aby vás přivedla na správnou cestu. Pokud už jste singl, je to jen proto, abyste se dostatečně dobře poznali a byli i ve vztahu sami sebou. Tudíž vám tenhle film narve do krku své zásadní moudro, že život je celý o vztazích. Děje se tak za pomoci nepřiměřeně dlouhé stopáže, Rebel Wilson, která se chudák ze své herecké škatulky už nevymaní, a Leslie Mann, které stačí být sympatická. Zbytek za řeč nestojí, Dakota Johnson je ale správně nijaká pro to, aby se s ní divačky mohly ztotožnit, nebo ne? Mimochodem, Liz Tuccillo stojí i za Sexem ve městě a napsala Až tak moc tě nežere. Vědět to předtím, tak se do téhle reklamy na romanci snad ani nepouštím. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama