Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jak přežít single by se dalo označit nálepkou "nenáročná jednohubka na volný večer, u které může člověk v klidu vypnout". O největší porci zábavy se postarala Rebel Wilson, která byla (i díky svým tělesným proporcím) nepřehlédnutelná. Líbil se mi soundtrack, film pěkně odsýpal a děj nebyl úplně tak hloupě předvídatelný, takže to nebilo přiliš do očí a ve výsledku jsem byl spokojený. Zkrátka mile natočená romantická komedie s vesměs sympatickým obsazením, ve které člověk vidí, jak to může (ale i nemusí) probíhat u single lidí. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic převratného, ale film „Jak přežít singl“ dosáhl na solidně vyvedené béčko.. První polovina filmu byla daleko zábavnější a vyrovnanější než chaotická, místy až trapná, část druhá.. Hlavním tahounem filmu je bezkonkurenčně úžasně potrhlá Rebel Wilson :-) Jednodušší crazy vztahovka, která řeší nejen milostné problémy, ale také vztahy na úrovni kamarádek. S hlavní hrdinkou by se asi řada normálních lidí neztotožnila, ale možná i o to víc diváka pobaví, když se v některých scénách sama „vykoupe“ ve svém životě. Příjemný relax, který neurazí.. ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Také se mohli scénáristé víc snažit když chtějí natočit film jako odraz života osamocených jedinců,ale proboha koho napadlo svěřit roli Dakotě Johnson,která je tak neohrabaná a nepřitažlivá že vždycky totálně pohřbí všechen komediální děj filmu.Nejvíce jisker dokázala vykřesat blonďatá tlusťoška s rebelským jménem Rebel Wilson která měla spoustu nápadů jak proplout každou párty se zážitkem,ale bez vlastní újmy.JAK PŘEŽÍT SINGLE mi trochu připomíná větu z pořadu Tele Tele:JAK BUDE ZÍTRA?Žilková měla vždycky odpověď,ale na to jak přežít single nikdo odpovědět nedokáže."Singláči" jedou na vlně odmítání závazků a než se rozkoukají už se dívají na to co nečekali podle přísloví:"Odříkaného chleba největší krajíc" a když to občas vypadá že jim stačí prázdná postel tak to dopadá jako ve filmu HLAVNĚ NEZÁVAZNĚ a protože člověk není stroj tak jde vždycky o víc.Tak si říkám že nezadaných lidí je strašně moc a zaměstnanci firem by jistě ocenili nějaké seznamovací večírky které by sponzoroval jejich zaměstnavatel a kde by nezakopávali jen o své "provařené" kolegy a šéfy,ale seznámili by se i s tím koho nikdy nepotkali,prostě osobní přitažlivost bez viditelného krytu kterými se hemží online seznamky.Firmy by měly pochopit že stravenky nebo vitamínové balíčky nerozjasní tváře tak jako nový vztah.Často od komentáře k filmu sklouznu ke komentáři života.Napsal jsem často?Myslel jsem vždycky. ()

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejryzejší příklad ubohé americké komedie. Já ten jejich křečovitý humor zkrátka nedávám. Vulgární, trapná a kýčovitá slátanina s rádoby hlubokým poselstvím a koncem, co se zoufale snaží hrát na city. Horší film jsem dlouho neviděl a hodnocení 59 % je nanejvýš zarážející. Inteligentní filmy tu mají často srovnatelné hodnocení. ()

Baboonek 

všechny recenze uživatele

Jako komedii určitě doporučuji, velmi mě to překvapilo. Film nedokázali zabít ani trapárny o které se tam dost solidně staží a ani převeliké klišé. Pokud čekáte klasický happy end - tak film má docela dobré poselství - ani v americe to vždy nemusí být jenom růžové. Je to trochu přehnané - ale tak zase, co by ste od těch amíků chtěli- Dobrej posun v před a za mě 3*. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama