Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Konečne, konečne romantická komédia s nie úplne predvídateľným koncom! Film vás ani tak nechce naučiť "ako byť single" (v skutočnosti má oveľa chytrejšiu myšlienku, to je najväčším prekvapením), zato chce byť viacerými žánrami. Romantikou, drámou aj tou komédiou. A škrípalo to. Tento štýl humoru mi jednoducho veľmi nesedí, aj keď Wilson mala pár hlášok. Najviac očarujúca bola určite Leslie Mann. Pár trápnych momentov mohli nahradiť radšej cynickejšie, záverečný preslov mohol byť triezvejší. Väčšinu času bol film na dve hviezdičky, no ten koniec bolo takým osviežením, že sa v tom zlom už nebudem hrabať. Tri. :) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jak tu někdo psal, že první půlka filmu je daleko lepší než ta druhá ... Já se musím přiznat, že jsem to měla úplně naopak. Popravdě jsem od tohoto filmu zase tak moc nečekala a o to víc mě mile překvapil. Herecký výkony byly skvělý. Všechno mělo neuvěřitelně rychlý spád, takže jste neměli vůbec čas se nudit. Vtipné momenty se taky našly. Ten konec jsem čekala malinko jinej, ale takhle to tvůrci asi udělali líp. Trochu mě to ke konci dojalo jako dlouho žádnej film. Stejně to ale na plný počet určitě není. Tenhle film patří mezi ty, které určitě uvidím ráda znovu. Na večer po práci je to fakt ideální podívaná. Doporučuju. Supr film ze života. 80%. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Síce mi trochu lezie na nervy to nezáväzné sexovanie s kýmkoľvek a kdekoľvek, ale ktovie, ako to je v New Yorku... V každom prípade však ide o veľké prekvapenie, na ktorom sa dá zasmiať, vie aj dojať a občas sa aj ponáša na skutočný život. Kombinácia prvkov z NIE JE Z TEBA AŽ TAK PAF a ZBUCHNUTEJ prekvapivo funguje a občas aj milo prekvapí pokusmi vykročiť z tieňa svojich predobrazov... Mierne nadhodnotím... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Osamělá srdce v New Yorku optikou ostřejšího ražení aneb dejme mladým to, co žádají. Pití platí zásadně chlapi, jdeme se bavit. Solidně hrající, ač lehce unylá Dakota Johnson si chce dát pauzu od své vysokoškolské lásky, pološílená milovnice večírků Rebel Wilson mi snad vůbec poprvé ani tak nevadila, ostatní herecky převyšující lékařka Leslie Mann, která si nechce opačné pohlaví pustit po citové stránce k tělu, a uživatelka internetových seznamek Alison Brie? No, ta je v ději tak trochu navíc. Pak jsou tu ještě tak trochu nijaký barman, tak trochu ovdovělý byznysman, tak trochu mladší přítel hrdinčiny sestry. A na světě je několik slabě provázaných linek, které jak se mezi sebou rychle prolínají, zakrývají menší příběhovou prázdnotu. Ale tak zlé to určitě nebude. Holt děvčata spí s kdekým, ač žádnou vztahovou hru předstírat nemusejí a můžou být s tím, s kým chtějí, o názorech na samotu a na to, jaké je to být single, si můžeme nechat tak akorát zdát. Na motivy knižní předlohy od Liz Tuccillo, jedné z tvůrkyň populárního seriálu Sex ve městě, vznikla docela fajn komedie, která chce být hlavně moderní. A to ve světě, ve kterém je všechno složitější, než může být. Ale oceňuji, že se to nevtíralo a nepodlézalo za každou cenu jako podobně laděné kousky, navíc solidní roli hraje i samotný New York. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

S kamarádkou jsme předtím vypily litr jahodové margarity, takže jsme se pak při filmu chechtaly, i když nebylo vlastně čemu. Scénář dost tragický, herecké výkony buď trapné (Rebel Wilson) nebo protivné (Dakota Johnson - moje averze k ní stoupá čím dál tím víc). Od úplného propadáku to zachránili jen sympatická Leslie Mann a její bláznivý přítel Jake Lacy a jedno roztomilé mimino. Režisérův předešlý počin se mi líbil mnohem víc. Tady jsem kromě samotného New Yorku nenašla atraktivního vůbec nic. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama