Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

andalin 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem si pustit něco, u čeho nebudu muset myslet vůbec na nic a jen se smát. Nějakou průměrnou americkou vztahovou slátaninu... A i přesto, že se tak tenhle film tváří, je i dost na zamyšlení. Čekala jsem, že to bude blbost, ale vlastně se mi vážně líbil. Příjemně mě i překvapila Dakota Johnson, kterou znám akorát z připitomělých 50 Shades. Hudba dobrá, scénář takový genuine, ne moc škrobený... A dokonce mě potěšil i konec á la Divočina. :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

V podstate som čakal niečo na štýl He's Just Not That Into You, a v niektorých ohľadoch to naozaj tak pôsobí, ale v celkovom ponímaní to žiaľ nebolo až také dobré ako spomínaný film. Dokonca ani Christian Ditter sa až tak nevyznamenal ako pri jeho poslednom kúsku (Love, Rosie). Takže v podstate menšie sklamanie, ale zas nebolo to najhoršie. Herecké obsadenie ako tak vylepšilo celkový dojem z filmu, dokonca ani dejová línia nebol až tak na zahodenie. Len tá pointa, ktorá sa nám snaží nahovoriť ako je "byť single" úžasné, ma akosi nepresvedčila... Lebo byť single často znamená aj samotu a pochybnosti o sebe samom. ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Jak se připravit pro vztah. Tenhle film vůbec není o single lidech. Je to o lidech, kteří jdou ze vztahu do vztahu, jejichž celý život se točí kolem mužů (nebo alespoň některé jejich části) a kteří se musí naučit jak být správně ve vztahu. Nejde tedy o dobré a špatný způsoby jak být singl, ale o dobré a špatné způsoby jak být ve vztahu. Jste příliš samostatná a chcete být svobodná matka, protože proč ne? Pak vám osud hodí do cesty Správňáka™, abyste se naučila přijmout pomoc od někoho jiného. Jste pro nezávazný sex bez vztahu? Pak poznáte sympatickou romantičku, aby vás přivedla na správnou cestu. Pokud už jste singl, je to jen proto, abyste se dostatečně dobře poznali a byli i ve vztahu sami sebou. Tudíž vám tenhle film narve do krku své zásadní moudro, že život je celý o vztazích. Děje se tak za pomoci nepřiměřeně dlouhé stopáže, Rebel Wilson, která se chudák ze své herecké škatulky už nevymaní, a Leslie Mann, které stačí být sympatická. Zbytek za řeč nestojí, Dakota Johnson je ale správně nijaká pro to, aby se s ní divačky mohly ztotožnit, nebo ne? Mimochodem, Liz Tuccillo stojí i za Sexem ve městě a napsala Až tak moc tě nežere. Vědět to předtím, tak se do téhle reklamy na romanci snad ani nepouštím. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podstatou How to Be Single snímky je si to v živote užiť. Pretože počas týždňa alebo života osamote, sa vám napríklad dostane len jednej chvíle. Jediná chvíľa, keď nie ste zviazaní žiadnym vzťahom. Jeden moment, kedy stojíte na svojich vlastných nohách. Naozaj single. Pár vtipov tam bolo, ale skôr to pôsobí depresívne. Je to maximálne na 2 hviezdy. Sklamanie, film mi neprišiel vtipný, štýl humoru mi nesedel, žiadna romantika, žiadny happy end pre náročných. Asi to nebol môj štýl. Hoci sa podobným filmom programovo vyhýbam, stalo sa a videl som to. Napriek tomu teda, že nie som zbehlý v debilinách, vidím tam nekonečné množstvo klišé, modelových situácií, ktoré vo filmoch najskôr už boli tisíckrát spodobnené. Napriek tomu sa stále točí podobné agitky, hoci ich hodnotenie sa po práve asi nikdy nevyšplhá nad šesťdesiatku. ()

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

První a vlastně původní důvod proč se na film podívat byly perfektní kozy Alison Brie, ale nakonec se z toho vyklubala docela vtipná a decentně citlivá podívaná. Dobře to klapalo, tak nějak mi to i dávalo smysl, bylo možná i trochu pravdivé a dlouho to sahalo po 4*, ale dost spadlo tempo v části, kdy se film věnoval více naší holce v "stává se ze mě vyspělá žena a pomalu vím, co chci" období. Což bylo otravné a zbytečně to přidalo pár minut. Jak říkám vtipné, citlivé, jen to chtělo lepší scénář a pěknější chlapy. Asi jako jsem já. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama