Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (258)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Jak se připravit pro vztah. Tenhle film vůbec není o single lidech. Je to o lidech, kteří jdou ze vztahu do vztahu, jejichž celý život se točí kolem mužů (nebo alespoň některé jejich části) a kteří se musí naučit jak být správně ve vztahu. Nejde tedy o dobré a špatný způsoby jak být singl, ale o dobré a špatné způsoby jak být ve vztahu. Jste příliš samostatná a chcete být svobodná matka, protože proč ne? Pak vám osud hodí do cesty Správňáka™, abyste se naučila přijmout pomoc od někoho jiného. Jste pro nezávazný sex bez vztahu? Pak poznáte sympatickou romantičku, aby vás přivedla na správnou cestu. Pokud už jste singl, je to jen proto, abyste se dostatečně dobře poznali a byli i ve vztahu sami sebou. Tudíž vám tenhle film narve do krku své zásadní moudro, že život je celý o vztazích. Děje se tak za pomoci nepřiměřeně dlouhé stopáže, Rebel Wilson, která se chudák ze své herecké škatulky už nevymaní, a Leslie Mann, které stačí být sympatická. Zbytek za řeč nestojí, Dakota Johnson je ale správně nijaká pro to, aby se s ní divačky mohly ztotožnit, nebo ne? Mimochodem, Liz Tuccillo stojí i za Sexem ve městě a napsala Až tak moc tě nežere. Vědět to předtím, tak se do téhle reklamy na romanci snad ani nepouštím. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia ( viď marshallovky VALENTINE´S DAY, NEW YEAR´S EVE či MOTHER´S DAY ) americká odpoveď na kultovú LÁSKU NEBESKÚ, len v menej epickom prevedení. Opäť tu máme postavy, ktoré sa sprvu divákovi uvádzajú ako celkom cudzie entity, len aby sme o pár minút zistili, že ich životy sú prepletené viac ako dosť. Príjemné, vtipné, dojímavé ( hlavne pre plačkov ). ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle asi slušnočechům a naštvaným matkám zkazí večer. No jen považte, bělošky tu souloží s černochy a Indy, ženy se tu nechávají umělě oplodnit, protože chlapa nepotřebují, a ještě k tomu to vyznění, že být sám je fajn (chudáci chlapi, kdo jim teď dá jídlo jako prvním, ještě před dětmi?). K filmu jsem se dostal hlavně kvůli Leslie Mann, nic víc jsem o něm prakticky nevěděl. A snad i proto jsem byl mile překvapen. Ani ne tak moc komedie (pár pousmání dneska zažijete dokonce už i v horrorech) jako spíše zajímavá (byť čistě filmově fantaskní) skoro až sociální sonda. Hrozně se mi líbilo, že to nemělo nějaký extra zvlášť společensky (pře)výchovný závěr, ale mnohoznačný. Někdo si prostě nakonec někoho uloví, vdá se (třeba za Inda s divným smyslem pro humor), někdo se nechá oplodnit uměle aby hned potom narazil na takřka životního partnera (kterému je úplně u prdele, že to dítě není jeho - naivní? Ne, mě by to taky bylo u prdele) a někdo, kdo byl takřka závislý na zamilovanosti a potřebě milovat nakonec zjistí, že být sám není zase tak špatné (a že na tom není vůbec nic špatné). No a pak je tu ta čtrvtá, tak prostě bude pařit a volně souložit pořád. Nejvíce se mi líbila linie právě s Leslie (zajímavé je, že z úvodní čtveřice nejstarší, ale vypadá nejlépe), a když jí dali pohlídat dítě, dojala mě až k slzám. Obsazení bylo fajn, Dakota byla v roli tak fajn, že se snad kvůli ní i podívám na 50 odstínů šedi. Jen postava Rebel Wilson, která sama o sobě působí fajn, mi přišla až trapná. Jako celek ale působivé a zajímavé. 3.5* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ten mnohými zmiňovaný "Hangover pro ženy" v tom zas až tak nevidím, ale nemůžu filmu upřít, že je to též solidní oddychovka spíše pro tu něžnější část publika. Je to takové typicky hollywoodské, navíc tuhle hereckou partu taky úplně nemusím, ale nakonec to i přes jistou skepsi bylo docela fajn. Rebel Wilson je na jednu stranu svým zjevem děsně otravná (a tím nemyslím proporce), ale když má dobře napsaný charakter, její hlášky a komediální talent dělají většinou celý film. A nejinak je tomu i tady. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $34,470,866Tržby Celosvetovo $58,570,866 Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ moc som teda od toho nečakal ale nakoniec celkom úderná a zábavná komédia, ktorá ma aj slušne vystavaní dej, ktorý zbytočne netrpí žiadnymi zbytočnými premrštenými banálnosťami, či hluchými miestami, aj keď citeľná snaha o nátlak cez emócie sa nedá uprieť, herecky nadmieru spokojnosť, ideálna oddychovka /videl v kine: 60%/ ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama