Reklama

Reklama

Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní direct to video akční sci-fi se sympatickými herci. Potěšilo mě především obsazení Thomase Janea a Johnathona Schaecha. Akční scény jsou dynamicky natočené a člověk se v nich bez problémů vyzná. Dobrá je i hudba a výprava. Willis v záporné roli neurazil a zcela evidentně přišel zinksovat svůj tučný šek za pár dnů natáčení. Celkově příjemný oddychový film na deštivé odpoledne. ()

FaceMan odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné čo som zistil je, že za chvíľu si môžem vyrobiť aj psa ktorý je už dávno po smrti. Ale aby po ňom nešiel útulok tak ho budem musieť poslať do tajnej krajiny (watch dogsaby), kt. si ale nalepím na nástenku. To preto lebo keby náhodou niekto prehľadával môj byt, aby vedel kde má ísť. To je život nedoprajú mi mať ani robota psa. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale poměrně zábavné akční béčko, které se inspiruje Dollhouse a Ostrovem. Zpočátku solidní atmosféra a podivování se nad nízkým hodnocení se v pozdější fázi mění pochopení. Zajímavý námět, který se mohl proměnit v inteligentní sci-fi, je dost nevyužitý, ale sakra, Thomas Jane jako drsnej detektiv je fajn a bavil mě. Zbytek obsazení je ryze béčkový a Bruce Willis zase absolutně nehraje. I když on ani neměl v tomhle filmu moc co hrát, funguje spíš jako takovej reklamní tahák. Technicky to vůbec špatné není, hudba není moc výrazná, ale je dynamická, takže akce i díky poměrně přehledné kameře a střihu funguje. Je to trochu natěsno, ale ty 3* hvězdy si to zaslouží. Nenudil jsem se. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jasný priemer. Herci skvelí, ale žiadna veľká sláva, rovnako tak ich herecké výkony. Príbeh je celkom kvalitný, ale čo sa týka dialógov, to už je horšie. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Hudba celkom dobrá, ale samozrejme nejak zvlášť neohúri. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj radi starého Willisa, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Inak snímka zapadne medzi ostatné priemerné diela. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se z tohohle filmu odebralo všechno nesmyslné střílení všemi nesmyslnými zbraněmi, nezbude v něm ani třetina takzvaného děje. Další z řady ultimátních důkazů o tom, že lidský mozek lze pomalu, ale jistě vymýt filmem, a že i lidé s filmem vymytými mozky budou natáčet další takové vymývací filmy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (10)

  • Do hlavnej ženskej roly sa mohlo dostať niekoľko známych herečiek, ale producent Randall Emmett obsadil do hlavnej úlohy svoju vtedajšiu manželku Ambyr Childers, no zároveň najal niekoľko svojich "tajných" mileniek, ktoré mali na prstenníku iniciály „RE“. Ešte počas natáčania sa 6-ročné manželstvo rozpadlo, Emmett požiadal v apríli 2015 o rozluku a Childers podala v roku 2017 žiadosť o rozvod, ktorá bola v tom istom roku zavŕšená. O Emmettových praktikách neskôr informoval 29. júna 2022 LA Times, ktorý ho obvinil, že ponúka ženám filmové úlohy výmenou za sex. (Arsenal83)
  • Na exteriérové zábery opusteného kostola Evana (Bryan Greenberg) bol použitý bývalý slobodomurársky chrám The Temple Downtown v meste Mobile. Exteriérové zábery reprezentujúce futuristické mesto sú z centra Miami na Floride. (Arsenal83)

Reklama

Reklama