Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotický hororový príbeh o krásnej upírke Nadine Carodyovej (Soledad Miranda), ktorá zvádza a zabíja ženy, aby utíšila svoj neukojiteľný smäd po ženskej krvi... (westerns)

Recenze (22)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je mi stále záhadou, že si režisér Franco našiel množstvo fanúšikov. Drvivá väčšina jeho snímkov je hrôza a des. Ale v inom význame slov. Tak ako VAMPIROS LESBOS. Pán ´´umelec´´ tu opäť iba rozpohyboval akési strnulé fotografie, ale ich strnulosť zachoval v plnej miere. Kus tej striptízovej erotiky vonkoncom nič nezachraňuje. ()

seeker23 

všechny recenze uživatele

Podmanivý soundtrack, vyosené záběry, spousta náletů kamery a detailů plných symboliky (obzvláště na hmyzu se Jesus vyřádil) a surreálná atmosféra. Problém je, že to nefunguje ani jako žánrovka (horor - i přes draculovic rodinu - v podstatě chybí; erotické scény jsou důmyslně estetizované a skutečně erotické, ale je jich minimum) ani jako umění. 50% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Franco a jeho další přiblblá upířina. Franco si pravděpodobně díky tomuhle filmu vymlátil svojí úchylku. Neustále tu jsou nahaté upírky co se lížou a dělají další hezký věci, bohužel už to moc jako horor není. Je to spíše soft erotický blbost bez příběhu zato s plnou bandou bobrů. A navíc je to děsná nuda, Rollin sice taky točil upírské eroťáky ale ty měly aspoň některé scény smysluplné. Tohle ne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jesús Franco filmem „Vampyros Lesbos“ jen ukázal, že toho točil moc, rád točil ženská ňadra, ale aby tomu dal nějakou skutečně zajímavou formu, to ne. Akorát z toho vzešel film, kde je trochu té nahoty, ale co je nejhorší, není zde nic hororového, pro co by snímek mohl být hororem nazýván. Na tomhle příkladu Jesús Franco rozhodně žádné velké schopnosti neukázal, o kultovnosti se ani nedá mluvit. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jesús Franco a jeho další, dalo by se říct "céčkové" dílko. Hororové to moc není a tak snad zaujme jen nahota Ewy Strömberg a zejména krása Soledad Mirandy. Poměrně zmatený děj je protahován scénami z baru (i když právě tady stojí Soledad za to). Zajímavější část se odehraje na ostrově. Umělecky je to opravdu dost ubohé, ale to je originální značka Made in Franco. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama